Widok

Wybory samorządowe 2018

Już wkrótce wybory do samorządu. Interesuje mnie Okręg nr 1 - Banino itd., a konkretnie czy ktoś wie jak wyłowić tych kandydatów, którzy są z PIS ? Jak patrzę na komitety wyborcze, to te nazwy nic mi nie mówią. Niby komitety lokalne, a przynajmniej patrząc na nazwy ale obawiam się cwaniactwa PIS i dlatego powtórzę pytanie - jak odłowić w Okręgu nr 1 pisiatych ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

Jeszcze jeden bełkot
Gdzie konkrety?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chciałeś powiedzieć - lubiących taniego Polaka - Polaka chcącego coś więcej to uwierz, że ni lubia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mylisz się
Idea totalnie beznadziejna
Dzielisz Polaków
Piętnujesz ich wybory
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zagłosuję na każdego rozmodlonego Kaszube
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witajcie!
Jestem Waszym doradcą online. Pojawiłem się na tym forum w ramach
kampanii informacyjnej #TwojGlosMaMoc. Już 21 października odbędą się
wybory samorządowe, chciałbym odpowiedzieć na wszelkie pytania, związane z głosowaniem
jakie was nurtują, oraz zachęcić do wzięcia udziału.
Zapraszam do dyskusji w tym oraz pokrewnych wątkach.
Jestem do Waszej dyspozycji.

Paweł,
doradca online Fundacji im. Stefana Batorego
http://www.twojglosmamoc.pl
#TwojGlosMaMoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Paweł K...ń?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, czy można głosować poza miejscem zamieszkania?

achewicz lamusie Źródlana nie jest autostradą!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj pittt

Jest taka opcja żeby zagłosować poza miejscem zamieszkania, należy tylko pamiętać o złożeniu wniosku w urzędzie gminy aby wpisano Cię do rejestru wyborców :) Pamiętajmy że każdy głos ma ogromną moc

Pozdrawiam,
Paweł,
doradca online Fundacji im.Stefana Batorego
http://www.twojglosmamoc.pl
#TwojGlosMaMoc

Czyli będąc zamieszkałym od dwóch lat i zameldowanym od stycznia to nie trzeba nic zgłaszać?
A może w sumie ktoś napisze z których części Banina są którzy kandydaci? Bo mam już dość kandydatów z północy którzy reprezentują tylko północną część Banina i swoje interesy, jak np. pan Koreń.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę czy ktoś może napisać kto z naszych kandydatów w Baninie nie jest z pisu,nie ma prawicowych i narodowych przekonań, nie nosi koszuli z orłem wyklętych . To jest dla mnie ważne aby zagłosować na osobę o konkretnych przekonaniach. Bardzo proszę o info . Proszę o namiary na lewaka, homosia, platformersa. Dziękuję za pomoc .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Do kiedy trzeba złożyć taki wniosek?
Ten się nie nadaje do niczego... Nawet swojej ulicy nie zrobił jak to jest w modzie i można się na tej Radosnej miejscami utopić.
Czy tu same pisiaki piszą. Prosze o info na kogo głosować kto nie z pis.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Apeluje do wszystkich, aby glosowac na kandydatow ktorzy maja jakis program na kadencje a nie wisza tylko na banerach pokazujac swoje twarze. Osobiscie jest to dla mnie ignorancja wyborcow, ze haslo na wybory to tylko np: budujemy wspolnie gmine czy tez budujemy razem lepsza gmine... Wybierajac ludzi bez programu, nic od nich przez najblizsze 5 lat nie bedziemy mogli wywalczyc, gdyz nic nam nie obiecali...Tym razem dalbym szanse nowym, ktorzy nie byli jeszcze przy korycie. Inaczej grupa wzajemnej adoracji (bez programu/planow) nastepne 5 lat bedzie czerpala korzysci kosztem podatnikow...i bedzie jak jest, czyli nijak...
Wypad TY... antykasxub, może antyhanys itp. Hamuj się
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A który z tych młodych ma program??? Chowają się z tyłu d*pki starych wyżeraczy

Czy objawił się jakikolwiek kandydat mówiący cokolwiek na temat budowy chodników i ścieżek rowerowych?

Napiszcie kto nie jest z pisu proszę .
do góry