Widok

Wybory soleckie

Bylam na tych wyborach i smiac mi sie chce. Praktycznie wszyscy z tego z******..go zrzeszenia kaszubskiego a wcale po kaszubsku nie umieja. Co to za wybory ze kazdy mogl sobie zaglosowac nawet nie z banina szycha sie rozsiadla kawke wypila i uczyli nas jak stawiac krzyzyk ze od rogu do rogu. Pani soltys czytala co zrobila a polowa zrobiona nie jest. Nie mam nic do nikogo ale po co te wybory skoro banino dalej bedzie baninem z przed dwuch trzech lat a soltysowanie przechodzi potem na radnych gminy. Ps panstwo z pierwszego rzedu ul zlota byla i jest prywatna
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak my budowaliśmy domy na złotej to yombow jeszcze nie było koleżko. Bezsensowna zawiść skierowana do mieszkańców którzy od 20lat walczą o uregulowanie stanu prawnego drogi ... Powtarzam złota to nie sciezka w polu a na końcu szereg. A przedszkole to oddzielny temat. Sama nie mam nic przeciwko tego typu firmie ale akurat w tym przypadku mamy do czynienia z niesamowitym wręcz chamstwem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale nie składała się Pani na yumby na księżycowej?Ja że 20 lat temu tak, od kapliczki bodajże.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry