Widok

Wybory sołtysa Bojano

Witam wszystkich, jutro o 18;00 odbędzie się spotkanie w Zespole Szkół w Bojanie i będą wybory nowego Sołtysa oraz Rady Sołeckiej. Kto może to niech uczestniczy w tym spotkaniu aby później wiedzieć co się w naszej Stolicy dzieje lub nie dzieje.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeszcze link: http://www.szemud.pl/aktualnosci/harmonogram-zebran-wiejskich/1298.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za przypomnienie. Na 100% by mnie nie było. A tak nie będę miał do nikogo żalu, że wybrano nie tą osobę co bym chciał. Pod warunkiem, że będą kandydaci ;-) Pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A są inni kandydaci ? Czy zostaje ten co jest ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten co jest - słyszałem że zrezygnował. Jeśli chodzi o nowych kandydatów to prawdopodobnie startuje p. Siewert.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Siewert i Mach
Który lepszy?
Cóż... Siewert juz kiedys był ale z tego co pamietam blokował wszystkie lepsze inwencje, a Mach.... jeszcze nie byl, chyba nigdy nie chcial być ale lubi jeździć z nawsza radą i działać.... taki wszędobylec...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Moim skromnym zdaniem zdrowym wyborem będzie osoba p.Andrzeja. Nie dajmy się zwariować. Kalkowskiego przytłaczająca większość w radzie gminy a do tego radny i soltys w jednym? Nie wróży dobrze na przyszłość, mimo że na dzień dzisiejszy intencje tych panów mogą być życzliwe.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bez jaj pan Andrzej miał okazje wykazać się już przy korytku ... Nam mieszkańcom potrzeba jest jakaś nowa krew a nie starzy układowcy .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
tak, Siewert juz był i nic z tego nie wynikalo a mnie rzady naszego wójta sie podobaja, dużo się dzieje.
Mach to może nie nowy nabytek dla naszej wsi ale przy korycie jeszcze nie był :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tak jak wyżej również uważam że radny i sołtys w jednym nie jest dobrym rozwiązaniem . Łączenie wszystkich obowiązków związanych z byciem radnym i sołtysem może spowodować ich zaniedbanie. Niech cztery osoby podejmują decyzje związane z naszą wsią a nie tylko trójka radnych.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Od dawna jestem mieszkańcem bojana pan siewert jako sołtys naprawdę się wykazywał i byłem z niego zadowolony jako z sołtysa Jest to sprawdzony koleś z doświadczeniem na tym stanowisku , czego nie można potwierdzić o p. Mach i obecnym sołtysie i więc ja jutro oddaje głos na siewert
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
zebranie odbędzie się w HALI ,nie w szkole
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kazimierz Mach - nowy sołtys
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10
To sołtys czy radny ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
ani soltys ani radny
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ten i ten jako sołtys ma całą wieś i rejon ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale jaja.Siewert miał obiecane od R.K
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic z tego juz nie rozumiem, ludzie opamietajcie sie i nie dajcie sie zmanipulowac.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
i tak nic nie zrobi
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szkoda, ze soltys nie wie co dzieje sie u niego w wiosce.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Bojano

Gmina Bojano (3 odpowiedzi)

Czy są jakieś osoby zaangażowane w działalność na rzecz utworzenia Gminy Bojano? To co robi z...

do góry