Widok
wielkie guano reprezentują!!!!Byle tylko dla siebie,kiesę zapełnić,nowe samochodziki pokupować no i dzieci na przyszłość ustawić...No tak tatuś radny to od razu córeczka w komisji wyborczej...mało kasy...co za ludzie!!!!nic nie robią tylko człowiekowi mamią uszy swoimi obietnicami*)
Są to ludzie często,gęsto nakierowani przez swoich znajomków z gminy,tzw.rdzenni mieszkańcy,którzy mieszkają tu od wieków*,panowie,którym wciąż mało.........
Są to ludzie często,gęsto nakierowani przez swoich znajomków z gminy,tzw.rdzenni mieszkańcy,którzy mieszkają tu od wieków*,panowie,którym wciąż mało.........
@kop - to stary wątek, choć nie powiem, chyba na aktualności nie stracił. W tym wątku masz troszkę o zarobkach i niewielki życiorys Wójta gminy Szemud http://forum.trojmiasto.pl/Zarobki-wojta-w-Szemudzie-t422923,4,16.html . Niestety, aż tak odległych czasów jak 84 i wcześniej to niema.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mogę powiedzieć coś o Panu Zdzisławie Jerysiu. To człowiek sukcesu, prężny, energiczn, pracowity, dostępny i życzliwy. Z całą pewnością zająłby się sprawami Bojana, bo z tym miejscem, w którym mieszka utożsamia się. Ma poczucie estetyki i zrobi coś dla Bojana aby w nim fajnie się żyło.
"etatowi" radni niech sobie odpoczną, taki p. Hasse, byla sołtyska itp. Wybierzmy nowych, niewypalonych.
"etatowi" radni niech sobie odpoczną, taki p. Hasse, byla sołtyska itp. Wybierzmy nowych, niewypalonych.
Hirsch chciał zlikwidować szkołę w Koleczkowie ,no i się koleś przejechał. To był jeden z głównych powodów przerwania kadencji . Szkoła w Koleczkowie ma się dobrze ,a Panu pseudolikwidatorowi już dziękujemy .Władza ma budować dla dobra mieszkańców,a nie niszczyć czego nie zbudowała.Między innymi mój dziadek budował społecznie szkołę w Koleczkowie. Hirsch jak chce , to niech likwiduje swoją chałupę , to mu wolno.
Wybór się dokonał.
Moje gratulacje dla Ob. Zbigniewa A. Engelbrechta. Państwowa Komisja Wyborcza podaje, że uzyskał on 3.352 głosów wyborców, zaś Ob. Ryszard M. Kalkowski 2.701. Uprawnionych do głosowania było 10.617 w naszej gminie. Wynika z tego, że w wyborach udział wzięło ponad 57 % wyborców. Oznacza to również, że co trzeci wyborca zaufał obecnemu wójtowi. Tym większa odpowiedzialność.
Jeszcze raz gratuluję.
Jeszcze raz gratuluję.