Widok
Kandydaci z PO, są właśnie dlatego, aby reprezentować również i nowych mieszkańców, którzy mogą się czuć oszukani kupując działki w Bojanie. Wtedy nie wiedzieli, że po wybudowaniu i zamieszkaniu, natrafią na tak wielki opór i arogancję ze strony władz gminy i urzędników tam pracujących - realizujących własne interesy. W powyższych postach zostali nazwani mieszczuchami i intruzami z odezwą glosujcie na swoich a nie na intruzów.
Tak więc polecam kandydatów z listy PO.
Tak więc polecam kandydatów z listy PO.
~mieszkanko ja wiem kim oni są.Ale oczekuje że ty i inni się wysilą i przedstawią tych kandydatów,a nie napiszą ze chcą zmian dlatego trzeba na nich głosować,chyba że uważasz że ludzie są na tyle głupi i pójdą za twoim głosem opierając się na takich dennych argumentach.
A co do ślepych trafów to wole takie,niż głosować na kogoś kogo znam z negatywnej strony.
A co do ślepych trafów to wole takie,niż głosować na kogoś kogo znam z negatywnej strony.
Zapomniałeś odpowiedzieć na istotną część w poście na kogo głosujesz i opowiedzieć o swoich kandydatach bo jeszcze nie ma żadnego postu o tym co zrobili i robią Ci od Kalkowskiego a ludzie mówią złe rzeczy na nich np. że są wystawieni od Bużana i spotkania wyborcze są na plebani Co Ty na to? To dopiero żenada, a Ja nie muszę biegać po sąsiadach bo wiem na kogo będę glosować a Ty nie, więc do dzieła......