Widok

Wybory

Czy ktoś juz wie kto z Bojana bedzie kandydował na radnego - mamy ich wybrać aż trzech w listopadzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WYNIKI

Jeśli ma ktoś informację dotyczącą wyników wyborów w Bojanie i Gminie. Proszę pisać !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mało kasy pochłaniają wybory, jeszcze sądy za pieniądze podatników skargami zasypywać. dajcie spokój
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gratulacje Bużanie!!!
Może w końcu byś uszanował polskie prawo dotyczące ciszy wyborczej? a nie na mszy ogłaszał na kogo należy zagłosować. W takiej sytuacji pytam się po co nam są te wybory jak na większość osób w naszej wsi ma wpływ nasz ksiądz? Po co się pytam, przecież wystarczy, że ksiądz się wypowie z ambony i wszyscy jak oczarowani idą i głosują jak on zaśpiewa!!! Żenujące...gdzie a mieszkam...Wygrała mafia księdza!!! Gratulacje ale nie ma czego
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
żal dupe ściska jak się czyta twój post....

Szkoda że ówczesny wójt wygrał wybory, znowu 5 lat rozwoju wsi w plecy, mam nadzieje że radni będą mieli wpływ na jego decyzje.
Ja myśle że pan życzliwy się tak zdenerwował bo poprostu ktoś o jego partii powiedział troche prawdy.

Jakby pan neutralny napisał że PO jest wspaniałe to by nawet słówkiem nie pisnął co nie??:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z opinią powyżej...Bużan złamał cisze wyborczą i należy coś z tym zrobic...cisza to cisza, a że jest księdzem to nic nie zwalnia go z ciszy wyborczej...widac, że od dawna sam ustanawia sobie prawo w Polsce...

Radnymi zostali jego poplecznicy...śmiechu warte...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
a miesiąc przed wyborami zameldował się w Bojanie, no bo przecież tego wymaga prawo, więc jak mógł startować w wyborach...żenada...wszystko usawione
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie rozumiem, dlaczego BUŻAN od samego rana gratulował Panu Jackowi wygranej, jakby wiedział, że już wygrał...nie powinien tego robic, w ten sposób złamał ciszę wyborczą..odpowiednie komitety powinny zając sie tą sprawą..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Panie sds , neutralny i inne skróty widać , że jesteś z tych co nawet pod ziemią gryźć będą i łżeć no ale niestety taka jest obecna rzeczywistość po co ci te kłamstwa i chamstwo czyż nie wygrała twoja opcja w ciemno, więc gdzie twoje sumienie czyżby w d......

P.s. Gratuluje wygranych wyborów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Proboszcz , który ma problemy z prawem ma największy posłuch w Bojanie. Ci , którzy posłuchali swojego guru , myślą,że we wsi będzie lepiej się działo. Lepiej będzie tylko proboszczowi. Ludzie jacy Wy jesteście naiwni i ograniczeni...Popieram MD mieszkankę od urodzenia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jejku dobra nic nie zrobimy możecie sobie składać pozwy o złamanie ciszy wyborczej ale wyników to nie zmieni, a obrażanie teraz wygranych też mija się z celem. Mam nadzieje że nie będziecie na nich jechać przez 5 lat. poczekajcie zobaczymy co zrobią, może się pokażą,może dadzą ciała.

Wybory to wybory mamy demokracje, i nie obrażajmy się nawzajem,ani tych co wybierali. Możemy jedynie pluć sobie w brode że ówczesny wójt wygrał wybory bo to jest strata( wygrał 30 głosami)

~życzliwy jest pan hipokrytą numer 1 na tym forum.
I nie życze sobie aby mnie ktoś łgarzem i chamem nazywał bo to świadczy o tobie a nie o mnie. Mam nadzieje że tylko na forum ponosi cię tak a nie w normalnym życiu.

Gratulacje wygranym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy nie będzie dogrywki między Engelbrechtem a Kalkowskim, bo ani jeden nie przekroczył 50 % ???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście że będzie druga tera i należy się postarać aby wspólnymi siłami obalić obecnego Wójta
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Oczywiście że będzie druga tera i należy się postarać aby wspólnymi siłami ocalić obecnego Wójta
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
A kandydaci z PO powinni się na przyszłość zastanowić czy mieszkańcy chcą takich kandydatów. Wybranym radnym serdecznie gratuluję i cieszę się że takie osoby będa nas reprezentować. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Spójrz sobie na wyniki wyborów i odczep się od PO gryziesz i gryziesz.....
a liczyć nie umiesz .
Skończ z tą propagandą. bo słoma wychodzi.....
Oczywissie że jestem i zawsze byłam za PO, jednak ci kandydaci którzy reprezentowali ta partie w Bojanie, nie mieli z nia nic wspólnego. Znam każdego z nich i dziwię się że radnymi chcą zostać ludzie bez wykształcenia i bez pracy (a przynajmniej niektórzy z nich).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
no to teraz Bojano wybrało sobie radnych... gratuluję! głupoty oczywiście! wątpię, aby coś się zmieniło, chyba że na gorsze. miejmy jednak nadzieję, że święta trójca chociaż nie rozwali tego, co wcześniej zaczęli inni
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przypomniał mi się fragment starej piosenki jeszcze z czasów PRLu zespołu Kult: "Ja mam proboszcza, ty masz proboszcza
Proboszcz to tutaj władza najwyższa..." Myślę że odczujemy przez najbliższe 4 lata tę (naszą) władzę najwyższą. Totalna klapa!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (23 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry