Widok
do mieszkanki ( nowe wcielenie pana neutralnego i inne skróty), ponieważ jedziesz na PO nadal i gryziesz teraz twierdząc, ze jesteś za PO , to przypomnę Ci łgarzu twoje poprzednie wpisy z których wynika , że jesteś za Kalkowskim i w ciemno strzelasz, kogo Ty oszukujesz , sam siebie? To już jest paranoja chłopie.........
P.S. A co za kwalifikacje mają wybrani obecnie radni z których jesteś tak zadowolony. ( śpiewaczka, Pan od fikołków i elektryk) no ale zaplecze oj mają nie byle gdzie.................)
P.S. A co za kwalifikacje mają wybrani obecnie radni z których jesteś tak zadowolony. ( śpiewaczka, Pan od fikołków i elektryk) no ale zaplecze oj mają nie byle gdzie.................)
do mieszkanki- czy ty aby w Bojanie głosowałaś? Był tam też wykształcony i pracujący a skoro znasz "każdego" z nich to powinnaś to wiedzieć. Co według Ciebie znaczy "nie mieli z nią (PO) nic wspólnego", zobacz ulotkę z Żukowa, tam na liście PO byli ludzie bezpartyjni i nikomu to nie przeszkadzało, tylko w Bojanie jest inaczej...
Nie podobało mi się to, że ks. proboszcz nie zachował ciszy przedwyborczej, mówienie z ambony nazwisk kandydujących, wymienianie ich zasług dla społeczności jest agitacją wyborczą,a było tyle czasu na agitacje, prawo powinno obowiązywać wszystkich obywateli a tym bardziej Pasterza, szlachectwo zobowiązuje.
No jak to kto elektorat proboszcza, który rozdał karty, tylko oni wiedzieli jak zagłosować żeby wejść i byli zdyscyplinowani a reszta każdy ciągnął w swoją stronę, nie było jedności. No i teraz mamy jaśnie oświeconych. A cała reszta to: za bardzo wykształceni, Asy, niedouczeni, złodzieje świń, nowobogaccy, bezrobotni i intruzi i tak sobie proboszcz opluwa resztę a sam.......
Jakie cechy powinien mieć nasz WÓJT? UCZCIWOŚĆ, ZARADNOŚĆ, ODPOWIEDZIALNOŚĆ,DOŚWIADCZENIE! Niestety żadnej z tych cech nie posiada pan R.Kalkowski, który całymi siłami pcha się na najwyższy stopień z etykietą ŁAPÓWKARZA oraz OSZUSTA! Nie wiem czy wszyscy wiecie, że pan Kalkowski jest ŚWIADKIEM KORONNYM- mimo krótkiego stazu na stanowisku egzaminatora PORD miał odwagę brać łapówki od kursantów a poźniej ich wsypać oraz innych współpracowników,aby ratować swoje "dupsko". To Tchórz oraz Oszust! TAKIEGO CHCECIE WÓJTA?? Narzekacie na obecny system władzy, uwierzcie- będzie jeszcze gorzej po wyborze p.Kalkowskiego na wójta. Na gminie załatwicie wszelkie sprawy ale tylko jeżeli "dacie w łape"!! Znam osobiscie pana K. i wiem jakie jest jego podejscie do pracy oraz ludzi! A WIĘC- GŁOSUJ ŚWIADOMIE!! WALCZMY WSPÓLNIE O DOBRO NASZEJ GMINY BEZ OSZUSTW I KONFIDENTÓW
Też słyszałam o 'czarnej' przeszłości pana Kalkowskiego. zastanówmy się.. Czy chcemy na stanowisku wójta takiego kogoś ?? Ja rozumiem że nie wszystkim musi odpowiadać obecny wójt, w końcu wszystkim dogodzić się nie da, niestety, tak to już jest. Ale z dwojga złego lepszy od pana Kalkowskiego będzie pan Engelbrecht ! Jestem tego pewna. Tym bardziej po przeczytaniu o sponsoringu kampanii przez pana Hasse, nie wiem czy to prawda. Ale niezłe jaja! Czyżby naszego kandydata nie było stać na głupie plakaty ?? To już wiadomo, że chce być wójtem ze względu na kasę.. Nie nie, ZASTANÓWCIE SIĘ NA KOGO CHCECIE GŁOSOWAĆ!
Ludzie pana Engelbrechta sie dostali na forum :) kazdy z bojana bedzie głosowac choćby na leppera , byle by ta osoba zrobiła cos z tymi dziurami, bo tak co roku mamy powtorke z rozrywki , jak nie dziury to nieodśnieżone drogi i o wiele innych rzeczach mozna by było pisać, ale szkoda juz gadać bo ten wójt co jest obecnie to jakas pomyłka.
Widać po tych ostatnich wpisach, że zaczęła sie kampania wyborcza starego wójta. Wszyscy wiedzą że stary wójt w Bojanie nie ma szans, chocby nie wiem co pisał w tych postach.
I jeszcze jedno, przestańcie obrazać nowych kandydatów, bo wygrali większościa głosów i niezadowoleni musza sie z tym pogodzić. Taka jest demokracja. jeśli chodzi o obrazanie księdza, to chyba wszystko co tylko stanie się w Bojanie, będzie jego winą, bo ma tu kilku zaciętych wrogów. Byłem na mszy w niedzielę i nie było zadnej agitacji. Ksiądz wspominając o zbliżajacym sie święcie Cecyli - patronki chórów podziękował Oli i Tomkowi perz za to że mamy takie wspaniałe chóry w parafii. Jednak dla typów którzy stale gnoją publicznie ksiedza, to nie ma znaczenia i wszystko dalej odwracają kota ogonem. Jestescie zwykłymi pieprzonymi gnojami, którzy pod pseudonimami opluwają i ksiedza i wybór ludzi w demokratycznych wyborach .
I jeszcze jedno, przestańcie obrazać nowych kandydatów, bo wygrali większościa głosów i niezadowoleni musza sie z tym pogodzić. Taka jest demokracja. jeśli chodzi o obrazanie księdza, to chyba wszystko co tylko stanie się w Bojanie, będzie jego winą, bo ma tu kilku zaciętych wrogów. Byłem na mszy w niedzielę i nie było zadnej agitacji. Ksiądz wspominając o zbliżajacym sie święcie Cecyli - patronki chórów podziękował Oli i Tomkowi perz za to że mamy takie wspaniałe chóry w parafii. Jednak dla typów którzy stale gnoją publicznie ksiedza, to nie ma znaczenia i wszystko dalej odwracają kota ogonem. Jestescie zwykłymi pieprzonymi gnojami, którzy pod pseudonimami opluwają i ksiedza i wybór ludzi w demokratycznych wyborach .
To chyba byleś na innej mszy bo bardzo dużo osób słyszało agitację Bużana a zresztą to już karty rozdane ale jeszcze został wójt i nie ubliżaj tak innym bo elektorat księdza nie wystarczy żeby wygrać z Engelbrechtem.
Stały agitator Kalkowskiego, który obraża wszystkich prócz świętej świty Bużana a reszta to wg niego same pieprzone gnoje!!!!!
NIE ŻYCZYMY SOBIE TAKICH SŁÓW PANIE JAREK BO NIE JESTEŚCIE SAMI A PRZECIEŻ BUŻAN MA SPRAWĘ ZA MOLESTOWANIE NIELETNIEJ WIĘC TO JEST POWAŻNY ZARZUT A NIE JAKIEŚ TAM POMÓWIENIE, WIĘC LICZ SIĘ ZE SŁOWAMI PANIE AGITATOR
BO W TYM WYPADKU TO TY WYCHODZISZ NA P............. G........................
Stały agitator Kalkowskiego, który obraża wszystkich prócz świętej świty Bużana a reszta to wg niego same pieprzone gnoje!!!!!
NIE ŻYCZYMY SOBIE TAKICH SŁÓW PANIE JAREK BO NIE JESTEŚCIE SAMI A PRZECIEŻ BUŻAN MA SPRAWĘ ZA MOLESTOWANIE NIELETNIEJ WIĘC TO JEST POWAŻNY ZARZUT A NIE JAKIEŚ TAM POMÓWIENIE, WIĘC LICZ SIĘ ZE SŁOWAMI PANIE AGITATOR
BO W TYM WYPADKU TO TY WYCHODZISZ NA P............. G........................
KALKOWSIEO ZMIANY TO WPROWADZENIE NA GMINĘ HIRSZA JAKO ZASTĘPCY I HASSEGO JAKO PRZEWODNICZĄCEGO RADY GMINY A KIMJ EST KALKOWSKI?( MARIONETKA W ICH RĘKACH )
akie cechy powinien mieć nasz WÓJT? UCZCIWOŚĆ, ZARADNOŚĆ, ODPOWIEDZIALNOŚĆ,DOŚWIADCZENIE! Niestety żadnej z tych cech nie posiada pan R.Kalkowski, który całymi siłami pcha się na najwyższy stopień z etykietą ŁAPÓWKARZA oraz OSZUSTA! Nie wiem czy wszyscy wiecie, że pan Kalkowski jest ŚWIADKIEM KORONNYM- mimo krótkiego stazu na stanowisku egzaminatora PORD miał odwagę brać łapówki od kursantów a poźniej ich wsypać oraz innych współpracowników,aby ratować swoje "dupsko". To Tchórz oraz Oszust! TAKIEGO CHCECIE WÓJTA?? Narzekacie na obecny system władzy, uwierzcie- będzie jeszcze gorzej po wyborze p.Kalkowskiego na wójta. Na gminie załatwicie wszelkie sprawy ale tylko jeżeli "dacie w łape"!! Znam osobiscie pana K. i wiem jakie jest jego podejscie do pracy oraz ludzi! A WIĘC- GŁOSUJ ŚWIADOMIE!! WALCZMY WSPÓLNIE O DOBRO NASZEJ GMINY BEZ OSZUSTW I KONFIDENTÓW
akie cechy powinien mieć nasz WÓJT? UCZCIWOŚĆ, ZARADNOŚĆ, ODPOWIEDZIALNOŚĆ,DOŚWIADCZENIE! Niestety żadnej z tych cech nie posiada pan R.Kalkowski, który całymi siłami pcha się na najwyższy stopień z etykietą ŁAPÓWKARZA oraz OSZUSTA! Nie wiem czy wszyscy wiecie, że pan Kalkowski jest ŚWIADKIEM KORONNYM- mimo krótkiego stazu na stanowisku egzaminatora PORD miał odwagę brać łapówki od kursantów a poźniej ich wsypać oraz innych współpracowników,aby ratować swoje "dupsko". To Tchórz oraz Oszust! TAKIEGO CHCECIE WÓJTA?? Narzekacie na obecny system władzy, uwierzcie- będzie jeszcze gorzej po wyborze p.Kalkowskiego na wójta. Na gminie załatwicie wszelkie sprawy ale tylko jeżeli "dacie w łape"!! Znam osobiscie pana K. i wiem jakie jest jego podejscie do pracy oraz ludzi! A WIĘC- GŁOSUJ ŚWIADOMIE!! WALCZMY WSPÓLNIE O DOBRO NASZEJ GMINY BEZ OSZUSTW I KONFIDENTÓW
Mogłeś człowieku napisać to w jednym poście pod tym samym pseudonimem, a nie rozbijać to pokazując że jest tylu co mają takie zdanie jak ty. Oczerniasz publicznie konkretne osoby, a sprawa "molestowania" jest już tak obojetna nam wszystkim, że nikt oprócz was , ktorych to dotyczy, ona nie interesuje. Daruj więc sobie przypominanie o rzekomym molestowaniu bo jest ona jak stare odgrzewane kotlety i nie ma nic wspólnego z wyborami.