Widok

Wybory

Czy ktoś juz wie kto z Bojana bedzie kandydował na radnego - mamy ich wybrać aż trzech w listopadzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A pozostali np. pan Jeryś?
Pan Jeryś jest stosunkowo nowym mieszkańcem , mieszka od około 4 lat. Raczej nie udzielał się w sprawy Bojana .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myśle że kandydatura pana Kalkowskiego to najlepsze rozwiązanie z kandydatów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pan Jeryś z tego co wiem to mieszka już ok. 9 lat, ale nie wiem czy sie czymś zajmuje. To taki cwaniaczek.
Jeśli Pan Kalkowski, to mógłby na forum coś napisać. Zyskałby trochę głosów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oto strona stowarzyszenia którego prezesem jest pan Kalkowski

http://www.protest-kielno.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
co on ma do Bojana???
to ten co ma szkołę nauki jazdy w karczemkach ?
i zamknęli za....
a co dla Bojana zrobili Jacek i Rogińska. Z tego co wiem to nic ,a dla siebie wiele
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zostając egzaminatorem szkółkę jazdy zamyka się z jasnych przyczyn. R. Kalkowski jest kandydatem na wójta. Pochodzi z Kielna a mieszka obecnie w Karczemkach. Bojano nie ma swojego kandydata więc musimy się zdecydować kogo poprzeć. Osobiście wolę mieć wójta ze swoich stron. Młody, ambitny, uparcie dążący do celu niż obecny który ma Bojano na szarym końcu. Ludzie !!! ile lat czekaliśmy na zrobienie kanalizacji i dokończenie gimnazjum. Czy ktoś pamięta zebranie wiejskie gdzie obecny wójt mówił, że w Bojanie nie trzeba rozbudowywać szkoły bo z upływem lat dzieci będzie duuużo mniej i szkoła będzie świecić pustkami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A co do bojana ma uwczesny wójt? Tyle co świnia do siodła.
wiem bo co kilka lat temu się naobiecywał w...lając na imprezie klubowej (wtedy dragon bojano)w szkole to dzisiaj bylibyśmy stolicą.
A podejście pana Kalkowskiego też znam a z Bojanem miał tylko wspólny ... plac manewrowy
co zrobil mach dla wsi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja nie popieram żadnego z nich, gdyż uważam,że w Bojanie są ludzie, którzy mogliby kandydować na wójta
A głosować i tak nie pójdę bo nie ma na kogo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tyle ile każdy z tych kandydatów. Widzę ze konkurencja sie odzywa lub typowa zadrość ludzka a, gdyż wiadomo ze p. Mach ma największe poparcie we wsi....moze nie u nowych mieszkanców ale napewno u rodowitych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie zazdroszczę nikomu, bo każdy ma to na co zasłużył
jacek znam bardzo dobrze osobiście - dno
rogińska znam bardzo dobrze osobiście - dno
grzesiu mierzejewski znam bardzo osobiście - jako człowiek zaje... jako radny nie wiem bo nie był
piotr znam bardzo dobrze osobiście - jako człowiek bardzo zaje.... jako radny nie wiem
mach - nie wiem może po dzieciach bym się wypowiedział jeżeli od grzesia i pawła to też dno nie ważne ile zrobił dla wsi ale własne ego
jaryś - nie znam nie wypowiadam się
to gdzie konkurencja oszołomie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znakomite podsumowanie kandydatow!!!!!!!
wybór odpowiednich kandydatów do Rady Gminy dla każdego Sołectwa jest bardzo ważny.Chciałbym jednak zwrócić waszą uwagę na kandydatów do Rady Powiatu i Sejmiku.W Radzie Powiatu Gmina Szemud miała jednego Radnego,a mogla mieć trzech.Sejmik bez naszego przedstawiciela.Decyzje podejmowane na szczeblu Powiatu i Województwa muszą być weryfikowane przez naszych przedstawicieli.Dlatego postanowiłem kandydować na radnego Sejmiku Województwa Pomorskiego.Nazywam się Adam Krawczyk jestem mieszkańcem Dobrzewina.Będę kandydował z listy Platformy Obywatelskiej nr.11.Odpowiem na pytania na tym forum lub adam-ursus@wp.pl
do zadowolonego:
po pierwsze ani pan Jeryś ani pan Mierzejewski nie startuje na randego. to po co te komentarze. jezeli chodzi o grzesia i pawła to znam ich bardzo dobrze , chłopaki sa do rany przyłóż,sa w moim wieku razem graliśmy w piłke to wiem i mogę sie wypowiadać -jak można oceniac ludzi nie znając ich, mozna tak stwierdzić twoja wypowiedz jest żałosna i prmitywna. Jezeli chodzi o obecnych randych to nie uważam są sa dnem, każdy choć trochę interesujący się życiem naszej gminy to wie że nie mieli przebicia, co z tego chcieli coś zrobić to reszt i tak ich przegłosowała. dwa przeciwko reszcie.Kazdy wie że obecny wójt nie lubi naszej wsi za ostatnie wybory- Jak wszędzie trzeba mieć układy. Jak jesteś taki mocny w wypowiedziach anonimowych to dlaczego sam nie startujesz w wyborach. Krytykować to kazdy potrafi , ale aby coś zrobić społecznie to NIE.
burzanie zajmij sie swim procesem a nie polityka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
jakaś ciota pomyliła tematy wybory nie proces
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Uwaga właściciele psów (6 odpowiedzi)

Uwaga właściciele psów Szczególnie apel kierujemy do mieszkańców ul. Miłej w Bojanie, w...

do góry