Widok
nie zazdroszczę nikomu, bo każdy ma to na co zasłużył
jacek znam bardzo dobrze osobiście - dno
rogińska znam bardzo dobrze osobiście - dno
grzesiu mierzejewski znam bardzo osobiście - jako człowiek zaje... jako radny nie wiem bo nie był
piotr znam bardzo dobrze osobiście - jako człowiek bardzo zaje.... jako radny nie wiem
mach - nie wiem może po dzieciach bym się wypowiedział jeżeli od grzesia i pawła to też dno nie ważne ile zrobił dla wsi ale własne ego
jaryś - nie znam nie wypowiadam się
to gdzie konkurencja oszołomie
jacek znam bardzo dobrze osobiście - dno
rogińska znam bardzo dobrze osobiście - dno
grzesiu mierzejewski znam bardzo osobiście - jako człowiek zaje... jako radny nie wiem bo nie był
piotr znam bardzo dobrze osobiście - jako człowiek bardzo zaje.... jako radny nie wiem
mach - nie wiem może po dzieciach bym się wypowiedział jeżeli od grzesia i pawła to też dno nie ważne ile zrobił dla wsi ale własne ego
jaryś - nie znam nie wypowiadam się
to gdzie konkurencja oszołomie
Zostając egzaminatorem szkółkę jazdy zamyka się z jasnych przyczyn. R. Kalkowski jest kandydatem na wójta. Pochodzi z Kielna a mieszka obecnie w Karczemkach. Bojano nie ma swojego kandydata więc musimy się zdecydować kogo poprzeć. Osobiście wolę mieć wójta ze swoich stron. Młody, ambitny, uparcie dążący do celu niż obecny który ma Bojano na szarym końcu. Ludzie !!! ile lat czekaliśmy na zrobienie kanalizacji i dokończenie gimnazjum. Czy ktoś pamięta zebranie wiejskie gdzie obecny wójt mówił, że w Bojanie nie trzeba rozbudowywać szkoły bo z upływem lat dzieci będzie duuużo mniej i szkoła będzie świecić pustkami.
Co do kandydatów na wójta jest ich trzech : Zbigniew Engelbrecht , Ryszard Kalkowski , Kazimierz Potrykus .
Jeśli chodzi o pub , to musiał by się znaleść jakiś inwestor aby zorganizować taki lokal . W tej kwesti Radni czy Gmina nic nie pomogą . A co do Ośrodka kultury , wiem że kiedyś był plan budowy takiego budynku .
Jeśli chodzi o pub , to musiał by się znaleść jakiś inwestor aby zorganizować taki lokal . W tej kwesti Radni czy Gmina nic nie pomogą . A co do Ośrodka kultury , wiem że kiedyś był plan budowy takiego budynku .