Widok
Do mieszkanki ! Świetnie jest oczerniać innych i krytykować. Co sama pani zrobiła pożytecznego dla innych. Proszę się przedstawić. Z tego co pani pisze nic dobrego nie wynika. Zachowuje się pani jak wyrocznia, a sama jest niedobrym człowiekiem, skoro takie kłamstwa wypisuje.
Tych kandydatów z PO pana Jacka Winogrodzkiego, pana Zdzisława Jerysia i Jana Dempca znam i będę na nich głosować. Są to bardzo dobrzy kandydaci na radnych dla wszystkich którzy pragną zmian
i rozwoju Bojana
Tych kandydatów z PO pana Jacka Winogrodzkiego, pana Zdzisława Jerysia i Jana Dempca znam i będę na nich głosować. Są to bardzo dobrzy kandydaci na radnych dla wszystkich którzy pragną zmian
i rozwoju Bojana
Boże najświętszy jaka masakra, jakby ktoś zablokował wejście do lokalów wyborczych w gminie to byłbym mu bardzo wdzięczny.
Ktoś napisał że zna kandydatów i będzie a nich głosować,ehh no ok każdy mierzy swoją miarą.
Ktoś ciśnie ~mieszkanke,a czy mieszkanka pcha się do samorządu?Nie bo do tego nie wszyscy się nadają!
~życzliwy dla wszystkich zmień nick bo troche nie pasuje do tego co piszesz:D
Siewert już jest od kilku dobrych lat i co się zmieniło?tak bardzo pragnie zmian a tu wszystko w tej gminie stoi.
AaAaA i do wszystkich co czytają ulotki i myślą że to jest Biblia. Przeczytajcie sobie ulotke z programem dotychczasowego wójta gminy bo tam jest najwięcej dóbr i obietnic dla Bojana napisanych.
Jakby pan X kandydował do rady gminy i napisał w ulotce że wybuduje lotnisko w bojanie to byście też na niego głosowali?
Ktoś napisał że zna kandydatów i będzie a nich głosować,ehh no ok każdy mierzy swoją miarą.
Ktoś ciśnie ~mieszkanke,a czy mieszkanka pcha się do samorządu?Nie bo do tego nie wszyscy się nadają!
~życzliwy dla wszystkich zmień nick bo troche nie pasuje do tego co piszesz:D
Siewert już jest od kilku dobrych lat i co się zmieniło?tak bardzo pragnie zmian a tu wszystko w tej gminie stoi.
AaAaA i do wszystkich co czytają ulotki i myślą że to jest Biblia. Przeczytajcie sobie ulotke z programem dotychczasowego wójta gminy bo tam jest najwięcej dóbr i obietnic dla Bojana napisanych.
Jakby pan X kandydował do rady gminy i napisał w ulotce że wybuduje lotnisko w bojanie to byście też na niego głosowali?
A oto strona gdzie można się dowiedzieć jakie nazwiska zobaczymy na listach:
http://wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/220000/221509.html#tabs-2
http://wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/220000/221509.html#tabs-2
proponuję głosować na pana, panią podpisaną "też to żenada", program wyborczy jak mniemam to po pierwsze zablokować lokale wyborcze a po drugie niczego nie zmieniać. Brawo!, gratuluję! każdy ma swoje wyobrażenie o wolności słowa i sumienia, ale na szczęście są tacy, którzy nie boją się ryzyka i chcą zmian i o dziwo mają do tego prawo, a ulotki są po to aby ich do tego zachęcić na tym polega zdrowa rywalizacja a że do żłoba się pchają no cóż ktoś tam musi być. proponuję zaryzykować za 4 lata może i na pana, panią zagłosuję
~"toż to żenada jest" to pan. i przeczytaj dobrze nick...
Ja mam swój typ i wiem na kogo zagłosuje. Dziś w sklepie wziąłem ulotkę pewnego komitetu wyborczego,patrze kandydaci z Bojana pomyślałem sobie"hmmm nie znam ich,może to jest to, i wójt też nowy"
Nie bazuje swojego zdania na podstawie tego że sobie ubzdurałem że oni są źli i na nich nie zagłosuje i tyle. Znam tych ludzi, i tych co 1 raz kandydują i tych co już zasiadają w radzie i nigdy w życiu na nich więcej nie zagłosuje,zbyt wiele nasłuchałem się i sam dowiedziałem się co prezentują ci ludzie(oczywiście nie wszyscy)ale jeśli tak bardzo sprowadzacie swój wybór tylko do 1 partii to ja też tak zrobie.
Ja mam swój typ i wiem na kogo zagłosuje. Dziś w sklepie wziąłem ulotkę pewnego komitetu wyborczego,patrze kandydaci z Bojana pomyślałem sobie"hmmm nie znam ich,może to jest to, i wójt też nowy"
Nie bazuje swojego zdania na podstawie tego że sobie ubzdurałem że oni są źli i na nich nie zagłosuje i tyle. Znam tych ludzi, i tych co 1 raz kandydują i tych co już zasiadają w radzie i nigdy w życiu na nich więcej nie zagłosuje,zbyt wiele nasłuchałem się i sam dowiedziałem się co prezentują ci ludzie(oczywiście nie wszyscy)ale jeśli tak bardzo sprowadzacie swój wybór tylko do 1 partii to ja też tak zrobie.
No to trzeba zmienić Wójta. Ale gdyby to nie wyszło, to jak będą mądrzy radni, to Wójt sam nic nie zrobi, a obecni radni Jacek Nawrocki i Emilia Rogińska, a także część kandydatów z list samorządowych, a nie partyjnych popiera starego Wójta. np p. Radomska i inni.
Dlatego bardzo ważne jest aby wybrać nowych, z poza dotychczasowych układów. Wtedy jest nadzieja, że będą zmiany, a gmina stanie się bardziej przyjazna zarówna dla "Starych" jak i "Nowych- napływowych" mieszkańców.
Dlatego głosuję na PO
Dlatego bardzo ważne jest aby wybrać nowych, z poza dotychczasowych układów. Wtedy jest nadzieja, że będą zmiany, a gmina stanie się bardziej przyjazna zarówna dla "Starych" jak i "Nowych- napływowych" mieszkańców.
Dlatego głosuję na PO
Ja też, popieram zdanie mieszkańca. "Nowi Mieszkańcy" wiele zrobili dla gminy i jej mieszkańców, kupując działki , budując na nich domy, płacąc podatki. Przyczynili się do wzrostu zamożności "Starych Mieszkańców" i samej Gminy, a w zamian za to, we wszystkim, ze strony Gminy mają opór i nic nie można załatwić. Bo tam jest "Klika" i arogancja.
Ja też głosuję na PO
Ja też głosuję na PO
Czemu głosujecie na partie a nie na ludzi?chyba o to w wyborach samorządowych chodzi?
Poza tym jeśli chodzi o "świeżą krew" to PO pod tym względem na tle innych lokalnym partii prezentuje się średnio,przecież tam są kandydaci którzy po kilka kadencji siedzą w radzie gminy(lub radzie powiatu)z ich list startuje nawet były wójt gminy którego kadencje przerwano...
Poza tym jeśli chodzi o "świeżą krew" to PO pod tym względem na tle innych lokalnym partii prezentuje się średnio,przecież tam są kandydaci którzy po kilka kadencji siedzą w radzie gminy(lub radzie powiatu)z ich list startuje nawet były wójt gminy którego kadencje przerwano...
Odpowiedź na post powyżej. Czy to jest żenujące ?
Nie wiem dlaczego ?
Czy jest zabronione aby różne osoby mogły się wypowiadać np. na forum, według swojej woli z jednego miejsca i wyrażać swoją opinię. Przecież jest wolność i każdy ma do tego prawo.
Nie widzę powodów dlaczego autor tego postu się tak żenuje. IP jest zawsze widoczne.
Nie wiem dlaczego ?
Czy jest zabronione aby różne osoby mogły się wypowiadać np. na forum, według swojej woli z jednego miejsca i wyrażać swoją opinię. Przecież jest wolność i każdy ma do tego prawo.
Nie widzę powodów dlaczego autor tego postu się tak żenuje. IP jest zawsze widoczne.