Widok

Wybrańcy (Chosen)

Wybrańcy (Chosen) Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Wybrańcy (Chosen), 9 grudnia 2008 - 28 lutego 2009 godz. 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Początek.

No nareszcie.
GLAM Kollektiv rusza do boju.
Z impetem w głąb:)

no to odkladamy jaja

zabieramy maryche i gumki i idziemy

Sciema!

Przeciez Crashed Discoballs to te swiry z Villa Rosa! zaloze sie ze wywina jakis numer.. Ten ich nowy band to pewnie kolejny zart Kuby Kristo

eee

Crashed Discoballs? Jeszcze graja? Oni sa jak ta Maniusia z Pragi, ktorej pelno bylo w kazdej zadymionej spelunie- jak ja wynosili drzwiami narabana, to wracala przez okno by znow robic burdy.. Wole Dickow - nie mam kaca po ich koncertach;)

Поливокс

A ja bardzo lubie Crashow! Ostatni ich koncert widzialam ponad 2 lata temu pod szyldem Villa Rosa.. Bylam z kolezana z Petersburga i byla zdumiona ze jeden z klawiszowcow gral na "Поливокс",radzieckim syntezatorze. Jej ojciec byl w latach '80 zeslany na roboty do fabryki syntezatorow w Kaczkanarze, a moj byl przesluchiwany przez KGB i "Поливокс" sluzyl jako narzedzie tortur akustycznych.. Ich losy polaczyla muzyka, podobnie moj i Nataszy, ale to juz inna historia:*

monotematico

Dicki to juz z lodowki nawet wychodza.. otwierasz w klubie piwo a z butelki wyskakuje Szupica!

Przynajmniej Dickow da sie sluchac! Crashe wogole nie koncertuja, a ich nagrania nie odbiegaja jakoscia od miedzykontynentalnej rozmowy telefonicznej z czasow stanu wojennego - Brakuje tylko wtretow "rozmowa jest kontrolowana"!

O co wam wszystkim chodzi z tym zespolem Crashed Discoballs?? ja pierwszy raz slyszę tą nazwę :P dlaczego nikt nic nie wspomina o artystach? Ja chętnie się wybiorę by zobaczyć prace Twożywa, Żmijewskiego, Klamana i innych! W końcu jakaś ciekawa wystawa w Gdańsku!

Gallux, ty to pewnie nawet wojnę pamiętasz :-) Radzę Ci, lepiej pozostań przy komentowaniu artykułów w stylu "Zima ponownie zaskoczyła drogowców" skoro nie znasz się na muzyce! Bez urazy!

AKTUALIZACJA: ZAGRA WIKTOR SKOK ZAMIAST CRASHED DISCOBALLS !!!

UWAGA,

NASTĄPIŁA ZMIANA LINE-UPu - WYSTĘP CRASHED DISCOBALLS ZOSTAŁ ODWOŁANY. WE WTOREK 9 GRUDNIA ZASTĄPI ICH WIKTOR SKOK --> OFICJALNE INFO IMPREZY:
www.wyspa.art.pl

szkoda :(

szkoda :(

jaja

byly lepsze

Inne tematy z forum Rozrywka

Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych (10 odpowiedzi)

Miłośnicy czworonogów, rezerwujcie czas! Już 4 i 5 stycznia w gdańskim AMBEREXPO odbędzie się IV...

Krzysztof Skiba - Kobiety są naiwne | premiera książki (3 odpowiedzi)

Zapraszamy 15 stycznia 2025r. na gdańską premierę nowej książki Krzysztofa Skiby do Oliwskiego...

Jezioro Łabędzie (5 odpowiedzi)

Jezioro łabędzie to największy fenomen sztuki baletowej, który już od ponad stu lat niezmiennie...

do góry