Widok

Wybuch na Przymorzu

Wie może ktoś co tak uderzyło przed chwilą na Przymorzu? Słychać było ogromne dwa wybuchy.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie jak ostatnio ktoś petardy odpala. Jakiś czas temu w przejściu podziemnym eksplodowało na Zaspie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 28

Na kołobrzeskiej tez było słychać 2 wybuchy bardzo głośno
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

I huk byłby słyszalny w 7 dzielnicach?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ola

Może odstraszają dziki!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 25

Dokładnie, wybudziło ludzi w nocy. Aż policja i straż przyjechała. Słychać było na Przymorzu, Zaspie i we Wrzeszczu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiadomo co to było ?
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strzyża - też było słychać, nie brzmiało jak petarda, nawet mój pies przyleciał z pytającym wzrokiem.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niech ustala co to
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Strzyży raz słyszałam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poważnie? Nie dowiemy co tak walnęło, bo nic nie płonie? Błysk i huk był potężny, zdecydowanie nie brzmiał jak petardy.
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wojsko?

Strażacy wracają do koszar? Czy do jednostki/straży/remizy jak zwał tak zwał. Do koszar może wrócić wojsko tam stacjonujące. Chyba że trójmiasto wie ale nie mówi o co chodzi
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 8

Słyszałem.

Uznałem że to fajerwerki i nawet do okna nie podchodziłem. A ktoś strażaków wezwał. Masakra!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 33

To może warto przyjrzeć się temu jednak nieco dokładniej, bo wybuch był niepokojący i tak jak inni pisali, nie były to (d**ilne) petardy. Po petardzie nie niesie się takie długie echo.
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 1

Redakcjo - gdzie stwierdzono brak pożaru w tak krótkim czasie? Gdzie było to słychać w kilku dzielnicach, od Wrzeszcza Dolnego po Oliwę i Przymorze.
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry