Widok

Wyceny i projektowanie mebli za darmo.

Dom i mieszkanie Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Chciałbym poruszyć wątek wykonywania projektów np.mebli kuchennych i wysyłania ich w odpowiedzi mejlem do Klientów, którzy coraz częściej wysyłają takie zapytania do kilkudziesięciu firm z Trójmiasta licząc na nasze twórcze inwencje i jak najniższą cenę. Wiadomo rynek stawia takie reguły, ale opamiętajmy się także. Adwokat też nie udzieli odpowiedzi za darmo. W końcu na coś pracujemy, mamy zakupione oryginalne oprogramowania, wciąż się dokształcamy i co ? Nic z tego dla nas ! Już oferia.pl dużo namieszała, pokazując bitwę cenową na najniższym poziomie pomiędzy Zenkiem a Stefanem. Jak ktoś się chce przyłączyć do tego tematu to proszę bardzo o podzielenie się opinią, może wspólnie mamy rację.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
ps ja . mlynarz ........ to ja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A na co ma być 25 lat gwarancja, jeśli dany producent Okuć Meblowych daje DOŻYWOTNIĄ. Chyba na lakier i okleine nikt Ci tyle nie da gwarancji ani nawet na żadną płyte meblową, bo to w Twoich rękach użytkowania JAK DBASZ TAK DŁUGO MASZ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kchnia to nie obraz na scianie ktury sobie wisi 50 lat bez dotykania i się nie zmienia, lecz miejsce do pracy kture musi być funkcjonalne i jest zawsze narażona na kontakt z środowiskiem naturalnym. Tak więc droga czy tania za 10 lat wygląda tak samo. I po co tak wydziwiać w piękność. Widziałe własne kuchnie po kilu latach to zgroza opowiadać, a przed zamówieniem to co JA BYM NIE CHCIAŁA A TO MUSI BYC TO TAK A TO TAK a po lparu latach to SZODUŁKI
Przegladam firmy, które robią szafy na wymiar. Zaskakują mnie ich ceny. Wiem, nie znam się na niuansach, ale rozsadek podpowiada, że dziś taką szfę skałda się, prawie jak z klocków. Nie potrzeba heblarki, bo to przeważnie gotowe fornirowane płyty, suszarni, gdzie sezonowałoby się drewno, bo tyle w tym drewna, itp. Co więc kosztuje w prostej konstrukcyjnie szafie??? zameczek? koszyczek?
Mój kolega pojechał na skład na Orunii, wybrał materiał, tam mu to zgodnie z jego życzeniem przycieli, w domu poskręcał . Wymagało to niewielkich umiejętności, trochę czasu, wkrętarki. Szfa służy chyba siódmu rok i niczego jej nie brakuje.
Popieram Cię klientko. Podobnie miałam ze swoją kuchnią. Zrobię taką małą aluzję porównawczą z innej mańki - przykładowo tak samo jest z lekami, apteki uprawiają komercję. Np: ursofalk 100 tabl przy Akademii Med w aptece Pod Wieżą można kupić za 90 kilka zł, podobnie w sieci aptek Dom Leków. Ale w innych - masakra! Zawsze pytamy się pacjentów ile płacą za ten lek, który niestety nie jest refundowany, a jest im bezwzględnie konieczny, 3xdz, na stałe. Włos mi jeży na głowie jak usłyszałam, że cena dochodzi nawet do 170zł!!!
a jesli moge zapytac gdzie Pani zamawiala meble bo tez planuje wymienic moje i szukam dobrej firmy jelsiPani nie chce pisac tu prosze o kontakt jolantaostr@o2.pl
15 LAT TEMU MOI RODZICE ZAMOWILI SOBIE KUCHNIE Z RENOMOWANEGO SALONU.... ZAPLACILI 20 TYS.... DZIS BLATY SIE "POROZLAZILY", FRONTY TEZ NIE WYGLADAJA LEPIEJ...
WYDAJE MI SIE ZE JESLI KUCHNIA SLUZY DO GOTOWANIA A NIE POKAZYWANIA, TO BEZ WZGLEDU NA CENE,PO JUZ PO 10 LATACH TRZEBA JA BEDZIE REMONTOWAC. FRONTY BEDA SIE NADAWALY TYLKO DO WYMIANY (BLATY MOZNA OCZYWISCIE KUPIC KAMIENNE WIEC PROBLEM ROZWARSTWIANIA ODPADNIE), SPRZET TEZ BEDZIE JUZ "DRASNIETY"....
MOZE SIE MYLE, ALE NIE CHCE WYDAWAC 20-30 TYS NA MEBLE DO SWOJEJ KUCHNI.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

https://biegly-skarbowy.pl/ dostarcza rozwiązania, które nie tylko spełniają nasze oczekiwania, ale je przewyższają. Ich innowacyjność i kreatywność w rozwiązywaniu problemów są bezcenne

A jakie wy macie w ogóle o tym zdanie?