Widok

Wychowawczyni III C na azaliowej-OPINIE

Szukam opini na temat wychowawczyni klasy III C w szkole na azaliowej bo mam wrażenie że ta Pani to jakaś pomyłka- nie jest obiektuwna wobec uczniów i ja tylko słyszę od dziecka że cały czas krzyczy, dzieci nie piszą Lekcja, Temat itp. Nie sprawdza dzieci, słabo tłumaczy a to przecież dzieci w wieku 8 lat i nauczyciel powinien byč autorytetem a wiem że może z poprzefniej szkoły- PROSZĘ O WASZE OPINIE teraz bo później może być za późno
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 22
moze warto ze swoja opinia na ten temat po rozmawiać z dyrekcjom
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18
Taki mam zamiar ale chcę wiedzieć czy to tylko ja mamtakie odczucia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
WItam. Moje dziecko jest bardzo zadowolone. Pani jest bardzo sympatyczna i nie słyszałam od syna, żeby krzyczała na dzieci. W poprzedniej szkole zawsze był problem z Panią, która wydzierała sie na dzieci, syn nie chciał odrabiać lekcji i chodzić do szkoły a teraz wręcz przeciwnie. Na razie jestesmy zadowoleni :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
a może z dyrekcjĄ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie koniecznie z dyrekcją bardziej mnie interesuje opinia innych rodziców i ewentualna rozmowa z pania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
sami analfabeci
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powoli dochodze do podobnego wniosku ta Pani chyba nie da rady z naszymi kilerami. Mysle ze jeszcze jakis czas nalezy poczekac a jak nic sie nie zmieni trzeba będzie interweniować...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
sami debile a nie analfabeci
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
uuu a tu widze ze nie wiedzieć czemu ktoś (mało) skutecznie próbuje obrazić kogoś kto stara się uzyskać ważne informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Wyjątkowy specjalista, to jakieś bzdury !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety mam podobną opinię. Z tego co mówi córka to Pani ciągle krzyczy, słabo tłumaczy, nie mówi dokładnie co jest zadane a potem konsekwentnie stawia gorsze oceny. W zeszytach chaos, brak Lekcja Temat, w zeszycie od matematyki jedna strona zapisana z zajęć z języka polskiego - zresztą czego się spodziewać, wystarczy przeczytać napisane przez Panią meile... Aż dziw że ta Pani jest polonistką. Wiadomości do rodziców wysyła wieczorem nie myśląc że nie wszyscy mają dostęp do internetu lub nie siedzą ciągle na poczcie. Z tego co mówi córka to Pani ciągle siedzi na internecie czytając pocztę lub umieszczając zdjęcia na facebooku. Bałagan, bałagan i jeszcze raz bałagan. Ja jestem bardzo niezadowolona z Pani i w porównaniu z poprzednią wychowawczynią ze starej szkoły to z przykrością muszę stwierdzić że jest między nimi ogromna przepaść.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Tak pani się nic nie podoba to dlaczego dziecko tu chodzi, ja jestem zadowolona !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dziecko chodzi do tej szkoły,ponieważ jest pod ''nosem'' ot dlaczego.
Proste. Każdy ma prawo wypowiedzieć się.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak się tak wszystko nie podoba, to do starej szkoły !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeżeli w jakiś sposób uraziłam bądź obraziłam Panią wychowawczynię to bardzo przepraszam. Nie było to moim zamiarem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeszcze mi się przypomniała taka sytuacja - córka wchodziła do klasy w czasie dzwonka. Dostała taką burę za rzekome spóźnienie, że teraz codziennie rano panikuje że się spóźni. Po pierwsze wcale się nie spóźniła, po drugie myślę że każdemu może się zdarzyć spóźnienie a nauczyciel nie powinien reagować aż tak surowo i niepotrzebnie stresować dziecko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Czyli kochani rodzice cos jest na rzeczy ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Znowu ktoś się dorwał do komputera i pisze głupoty, patologia i analfabeci już pisałem to, i powtarzam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pod nosem masz ... mleko
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To świetna nauczycielka i super pedagog.Dzieciaki są zadowolone.A jak rodzice mają jakieś pretensje to mogą wypisac swoje pociechy i wrócić do szkoły gdzie są super nauczyciele.Nikt nikomu niczego nie zabrania.Ten temat zaczyna mnie nudzić.Obrabianie d.... Nauczycielce.Jak macie problem to z nią porozmawiajcie,a po drugie to podpiszcie się pod takimi bzdurami które wypisujecie.Zachowujecie się jak dzieciaki.Moje dziecko lepiej rozwiązuje problemy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
A jak Pani nazwisko jeśli łaska?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ludzie,dajcie trochę czasu nauczycielowi.Nasze dzieci to nie aniołki,zarówno dziewczynki jak i chłopcy.Poskromić taką gromadę to sztuka.Ta kobieta ma anielską cierpliwość.A to że dzieciak jest aniołem w domu, to nie powiedziane że w szkole też tak jest.Ja za swoje dziecko oddam życie,jak chyba każdy rodzic,ale jeśli jest nie grzeczne to niech poniesie konsekwencje.I uważam że z takimi problemami,trzeba pójść do nauczycielki i porozmawiać.Czy ktoś się zastanowił nad tym,że może Pani Barbara to czyta............?I czy my rodzice nie krzyczymy w domu na nasze dziecko.....?.Trochę wyrozumiałości....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prawda zawsze jest po środku!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dla wszystkich zainteresowanych osób /w szczególności tych, którzy uważają Panią wychowawczynię za wspaniałego pedagoga/ mam jedną propozycję. Zapytajcie swoje dziecko co się stało na teście o psie co jeździł koleją.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ludzie załóżcie sobie forum szkoły. To nie jest problem osiedla.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Właśnie, idźcie do osoby zainteresowanej a nie zawracacie głowy i się podpiszcie, brak słów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co się stało. Zwykły test
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Karczemki

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

do góry