Widok

Wychowawczyni III C na azaliowej-OPINIE

Szukam opini na temat wychowawczyni klasy III C w szkole na azaliowej bo mam wrażenie że ta Pani to jakaś pomyłka- nie jest obiektuwna wobec uczniów i ja tylko słyszę od dziecka że cały czas krzyczy, dzieci nie piszą Lekcja, Temat itp. Nie sprawdza dzieci, słabo tłumaczy a to przecież dzieci w wieku 8 lat i nauczyciel powinien byč autorytetem a wiem że może z poprzefniej szkoły- PROSZĘ O WASZE OPINIE teraz bo później może być za późno
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 22
Ludzie,dajcie trochę czasu nauczycielowi.Nasze dzieci to nie aniołki,zarówno dziewczynki jak i chłopcy.Poskromić taką gromadę to sztuka.Ta kobieta ma anielską cierpliwość.A to że dzieciak jest aniołem w domu, to nie powiedziane że w szkole też tak jest.Ja za swoje dziecko oddam życie,jak chyba każdy rodzic,ale jeśli jest nie grzeczne to niech poniesie konsekwencje.I uważam że z takimi problemami,trzeba pójść do nauczycielki i porozmawiać.Czy ktoś się zastanowił nad tym,że może Pani Barbara to czyta............?I czy my rodzice nie krzyczymy w domu na nasze dziecko.....?.Trochę wyrozumiałości....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pod nosem masz ... mleko
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli w jakiś sposób uraziłam bądź obraziłam Panią wychowawczynię to bardzo przepraszam. Nie było to moim zamiarem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawda zawsze jest po środku!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dla wszystkich zainteresowanych osób /w szczególności tych, którzy uważają Panią wychowawczynię za wspaniałego pedagoga/ mam jedną propozycję. Zapytajcie swoje dziecko co się stało na teście o psie co jeździł koleją.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ludzie załóżcie sobie forum szkoły. To nie jest problem osiedla.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Właśnie, idźcie do osoby zainteresowanej a nie zawracacie głowy i się podpiszcie, brak słów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co się stało. Zwykły test
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry