Widok

Wychowawczyni III C na azaliowej-OPINIE

Szukam opini na temat wychowawczyni klasy III C w szkole na azaliowej bo mam wrażenie że ta Pani to jakaś pomyłka- nie jest obiektuwna wobec uczniów i ja tylko słyszę od dziecka że cały czas krzyczy, dzieci nie piszą Lekcja, Temat itp. Nie sprawdza dzieci, słabo tłumaczy a to przecież dzieci w wieku 8 lat i nauczyciel powinien byč autorytetem a wiem że może z poprzefniej szkoły- PROSZĘ O WASZE OPINIE teraz bo później może być za późno
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 22
Powoli dochodze do podobnego wniosku ta Pani chyba nie da rady z naszymi kilerami. Mysle ze jeszcze jakis czas nalezy poczekac a jak nic sie nie zmieni trzeba będzie interweniować...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
sami analfabeci
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie koniecznie z dyrekcją bardziej mnie interesuje opinia innych rodziców i ewentualna rozmowa z pania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
a może z dyrekcjĄ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
WItam. Moje dziecko jest bardzo zadowolone. Pani jest bardzo sympatyczna i nie słyszałam od syna, żeby krzyczała na dzieci. W poprzedniej szkole zawsze był problem z Panią, która wydzierała sie na dzieci, syn nie chciał odrabiać lekcji i chodzić do szkoły a teraz wręcz przeciwnie. Na razie jestesmy zadowoleni :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Taki mam zamiar ale chcę wiedzieć czy to tylko ja mamtakie odczucia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
moze warto ze swoja opinia na ten temat po rozmawiać z dyrekcjom
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18
do góry