Widok

Wycinka drzew na Strzyży

Zaczeło się. Na terenie dawnego "Okazu" wycinają drzewa, zieleniec znika. W jego miejsce wylany zostanie beton. Tony betonu. Wszystko w myśl zabetonowywania miasta do wewnątrz. Po to aby stworzyć kolejne miejsca dla przybyszów z Polski i z zagranicy. Po co zieleńce po co wolne skwerki. Lepsze przecież są metry, metry i jeszcze raz metry
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A nasi kochani urzędnicy nie widzą problemu.

Bo mieszkanko właśnie im się buduje ;)
popieram tę opinię 144 nie zgadzam się z tą opinią 11

I smog, bedzie częściej smog w 3 mieście
popieram tę opinię 91 nie zgadzam się z tą opinią 9

No a potem

będzie lament po deszczach woda zalewa miasto, tylko w beton przecież nie wsiąknie.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fajno

No i fajnie, chociaż robota jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 19

Na Strzyży drzewa strzyżą ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

A niech wytną wszystko

Po co nam zieleń. Ważne żeby była praca i żeby korków nie było. Zalać betonem wszystko zlikwidować bus pasy i SKM.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15

Od zawsze mieszkam w Sopocie i bardzo sobie chwalę

Można mówić na Karnosia dużo złego, ale zieleni z wyjątkiem monciaka nie wycina. A i na monciaku mają zostać odnowione stare skwerki z zielenią. Całe życie dolny, a od 8 lat na kamiennym i też mi się podoba. Las zaraz obok, do plaży blisko z każdego miejsca, biedronka i poczta 5 minut z buta, korków nie ma, a Ci co pracują na miejscu jak ja wszędzie dojadą rowerem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

wruuum wruum ale dziś drzew scialem

dobrze ze kawka była
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Niech żyje betonowe miasto , precz z mieszkańcami . Górą najem krótkoterminowy. Niech Pan G . z deweloperami się bogaci . Niech żyje dziki kapitalizm . Historia kołem się toczy , lud pracujący znowusz się obudzi .
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 4

Leki ostawiłeś jakieś? To nie był żaden park, ani las. I jest to naturalny teren zabudowy, w odróżnieniu od poligonów

na południu miasta gdzie setki milionów na drogi i tramwaje trzeba było wydać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Okazała Strzyża

A co z projektem Okazałej Strzyży? Czy to w ramach niej właśnie?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz rację. Budujmy 5 km za miastem i prowadźmy tam drogi i tramwaje za 200 mln zł. Stać nas.

W zamian za to będziemy mieć w mieście ładny skwerek tuż obok TPK. Wiadomo, do TPK trzeba z pieskiem pod górę, a tutaj obok może na krzaczek sikać.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 20

400 metrów od tego nieużytku rozpościera się TPK.

To jest centrum miasta, które wydaje setki milionów zł na asfalt, bo ktoś buduje 10 km od centrum bloki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Takie czasy z czym wy macie problem? Ludzie się rodzą jest ich coraz więcej gdzie maja mieszkać?przestancie marudzić kogo smog obchodzi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 19

Rodzinne? Jestem z Sopotu

I wypraszam sobie tego "buraka" bo jestem Sopocianką (czyt. kobietą). Idź zrób coś pożytecznego zamiast przelewać swoją frustrację na obcych ludzi. Miłego wieczoru!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie tak
To jest miasto a nie wieś !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry