Widok
Komedia, która nie śmieszy
Miała być szumnie zapowiadana "suma wszystkich kaców", tymczasem...film jak na komedię jest tak marny (nawet nie mierny), że szkoda słów komentarza. Autor scenariusza chyba pomylił gatunki? A może miał to być pastisz komediii i nie zrozumiałem ukrytego głeboko przesłania autorów??? Może moje poczucie humoru jest zbyt wysublimowane na tak wtórne i przerysowane postaci, marne i nudne dialogii i absolutnie nieśmieszne gagi? Nie wiem. Mnie w każdym razie ten film nie bawił, ba - nawet nie wywołał cienia uśmiechu na twarzy, a nie potrafię, niestety, śmiać się siłą rozpędu, nawet jeśli robi to połowa sali (choć nie robiła). Przereklamowana nuda. Można się ograniczyć do obejrzenia trailera
zabawny
Film fajny, jak ktoś się chce pośmiać to warto iść. Całe kino tak się śmiało, że czasem dalogów nie było słychać, to chyba o czymś świadczy!!!!. Na film komediowy trzeba się odpowiednio nastawić i nie oczekiwać, że to będzie film ambitny bo to chyba nie o to chodzi tylko o to aby się zrelaksować:)
fajny :)
Jak na polską komedię to nie jest zły, bez przesady. Film dobrze się ogląda, nie jest nudny, Fajna zabawna muzyka, dobry humor. Jak ktoś z góry zakłada, ze to nie może być dobry film, bo polski to na złość też powie ,że to była kicha. Wcale tak nie jest i można się ubawić. Mi, koleżance i widowni na seansie na którym byłam się podobał. Ludzie się śmiali i po filmie wychodzili rozbawieni. To chyba dobrze :)