Widok

Wyjazd integracyjny

Wyjazd integracyjny Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Wyjazd integracyjny.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Katastrofa!

Ten film to jedna wielka pomyłka. Ktos się pomylił mysląc że napisał scenariusz, aktorzy pomylili się, myśląc że grają w filmie. Badziew i żenada.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się w 100 % - 2, może 3 sceny "lekko" śmieszne...Ogólnie film mocno przereklamowany. Nuda, nuda a poza tym...nuda ;/
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam

Polecam na popołudniowy relaks. Można się pośmiać i myślę, że najlepiej jak każdy sam wyrobi sobie opinię na jego temat.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
Czy ten komentarz na pewno dotyczy filmu pt"Wyjazd integracyjny?"
Pytam , bo nie wierzę, że komukolwiek ta produkcja może sie podobać.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja wyszedłem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Komedia, która nie śmieszy

Miała być szumnie zapowiadana "suma wszystkich kaców", tymczasem...film jak na komedię jest tak marny (nawet nie mierny), że szkoda słów komentarza. Autor scenariusza chyba pomylił gatunki? A może miał to być pastisz komediii i nie zrozumiałem ukrytego głeboko przesłania autorów??? Może moje poczucie humoru jest zbyt wysublimowane na tak wtórne i przerysowane postaci, marne i nudne dialogii i absolutnie nieśmieszne gagi? Nie wiem. Mnie w każdym razie ten film nie bawił, ba - nawet nie wywołał cienia uśmiechu na twarzy, a nie potrafię, niestety, śmiać się siłą rozpędu, nawet jeśli robi to połowa sali (choć nie robiła). Przereklamowana nuda. Można się ograniczyć do obejrzenia trailera
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

zabawny

Film fajny, jak ktoś się chce pośmiać to warto iść. Całe kino tak się śmiało, że czasem dalogów nie było słychać, to chyba o czymś świadczy!!!!. Na film komediowy trzeba się odpowiednio nastawić i nie oczekiwać, że to będzie film ambitny bo to chyba nie o to chodzi tylko o to aby się zrelaksować:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

katastrofa

kolejne pieniądze w błocie, zlepek skeczy, 50% dialogów to przekleństwa. Jak zrozumieć polskiego twórcę, oto jest pytania? jedyny pozytyw tego szmalcu, to gra Jana Frycza.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

całkiem niezła komedia, jak na polską ;) można się pośmiać i zrelaksować ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

fajny :)

Jak na polską komedię to nie jest zły, bez przesady. Film dobrze się ogląda, nie jest nudny, Fajna zabawna muzyka, dobry humor. Jak ktoś z góry zakłada, ze to nie może być dobry film, bo polski to na złość też powie ,że to była kicha. Wcale tak nie jest i można się ubawić. Mi, koleżance i widowni na seansie na którym byłam się podobał. Ludzie się śmiali i po filmie wychodzili rozbawieni. To chyba dobrze :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

Bardzo fajna komedia, można było boki zrywać, ale pewnie trzeba znać klimaty pracy w korporacji
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

Totalna masakra:(
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie polecam .
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

lipa

film naprawdę sredni
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

też jestem zdania, że to totalne dno

byłam i naprawde nie polecam nuda i beznadzieja, że też im nie wstyd taki film nakręcić i brać za to kase. jak to ktoś gdzieś powiedział popcorn był bardziej interesujący niź ta "komedia"
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie

nic ten film nie wniesie w życie 13-14 latkow ...jest tępy
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Totalne dno

szkoda czasu, chce się wyjść podczas seansu

OD ilu lat ?

Czy klasa o wieku 13-14 lat mogą na to pójść ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

nic ciekawego ani śmiesznego

2- 3 sytuacje, sceny śmieszne, typowe. Komercyjny, i tyle.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

lipa

Cala nadzieje pokladam w filmie listy do m. Mam nadzieje,ze nie rozczaruje mnie w tak negatywny sposob jak wyjazd integracyjny- zenada!

Inne tematy z forum Filmy

Vivaldi i ja (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Vivaldi i ja . Przeczytaj o filmie.

O czym sobie nie mówimy (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: O czym sobie nie mówimy . Przeczytaj o filmie.

Gorzkie święta (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Gorzkie święta . Przeczytaj o filmie.

do góry