Czy ktoś wie w jaki sposób zobaczyć ten film? Szukam go w repertuarze kin od premiery i cisza. Teraz widzę ze tylko w Gdyńskim Centrum Filmowym i to w jakich godzinach 11, 12, 12:30.
Jesteśmy zachwyceni! Piękny, niezwykle wzruszający obraz. Brawo dla pana reżysera za geniusz umysłu. Polecamy każdemu prawdziwemu patriocie! Ten film trzeba zobaczyć!
Najlepszy film przedstawiający rzeczywistość komunistyczną zrealizowany w tym wieku . Uznanie pełne dla reżysera aktorów i wszystkich którzy się przyczynili do powstania tego dzieła. Brawo.
Ten komentarz jest mój przepraszam w miejscu autor wpisałam Konrad Łęcki bo myślałam że trzeba wpisać autora filmu. Spostrzegłam się że wytrzymało to tak jak gdyby Pan Konrad sam sobie napisał kom. Bardzo przepraszam za pomyłkę.
Świetny film, pokazujący prawdziwą historię naszych Bohaterów. Każdy powinien go zobaczyć :) wzruszająca, ale również porywająca za serce muzyka. Polecam gorąco
Już dawno nie było tak dobrego filmu polskiego dotykającego problemów naszej history. Za taki budzet, to arcydzieło Przymusowo Młodzież powinna chodzić do kin w ramach zajęć z historii.