Widok
Dzięki, poprosiłem w aranżacji o ten kabel, dołożylismy tylko jedno okno na poddaszu, dodatkowy pokój chcemy zrobic jako tylko pokój dla gosci uzywany raz może dwa razy w roku, i tam tez bedzie scianka działowa z drzwiami suwanymi, chcemy zeby ten pokój był całkowicie zamkniety, na podłoge myslimy o winylach (które sami ułozymy, nie jest to taki w końcu skomplikowane).
mam pytanie odnośnie scian czy są w miare proste i czy jest potrzeba ich szpachlowania ?
Jedyny problem jest taki że na stałe mieszkamy w Holandii, i nasza obecnośc w domu bedzie tylko w czasie urlopu, sami za dużo nie zrobimy, myslelismy o firmie która za nas prace wykona z niewilką naszą pomocą.
mam pytanie odnośnie scian czy są w miare proste i czy jest potrzeba ich szpachlowania ?
Jedyny problem jest taki że na stałe mieszkamy w Holandii, i nasza obecnośc w domu bedzie tylko w czasie urlopu, sami za dużo nie zrobimy, myslelismy o firmie która za nas prace wykona z niewilką naszą pomocą.
Przestrzegam ludzi przed tymi ofertami te mieszkania mają tylko 70 m2, stąd ta "niby" okazyjna cena nie ma dewelopera który by wliczał strych do powierzchni uzytkowej. proponuje właścicielom pochodzić z miarą po domu.
A przez to że kondygnacje mają po 35m2 prawie połowe powierzchni zajmuje komunikacja dlatego dom jest mniej funkcjonalny od 50m2 kawalerki.
A przez to że kondygnacje mają po 35m2 prawie połowe powierzchni zajmuje komunikacja dlatego dom jest mniej funkcjonalny od 50m2 kawalerki.