Widok

Wyłączyć światła z pozycji AUTO

Jazda na światłach dziennych przy dzisiejszych warunkach atmosferycznych to stwarzanie zagrożenia dla siebie i innych a także narażanie się na mandat u upierdliwego policjanta. Włączcie światła w pozycje swiateł mijania, a nie na AUTO!!!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Upierdliwego policjanta?

Raczej policjanta wykonującego swoje obowiązki!
popieram tę opinię 240 nie zgadzam się z tą opinią 27

Popieram,chociaż u mnie w aucie

w trybie "auto" tylne światła też świecą.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

Na filmiku nie padało, nie było mgły, snieg leżał na poboczu

droga czarna więc ja bym mandatu nie przyjął. Warunki były takie jak zimą, kolejna pułapka dla kierowców. W takim wypadku należy w miesiącach zimowych nakazać jeździć na mijania, bo tak jest istna samowolka po jednej i drugiej stronie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Powiadom wszystkie panie które prowadzą auta ! Niestety nie wszystkie wiedza jak to zrobić
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 16

Twój wybór, włączenie świateł mijania trwa pół sekundy, chodzenie po sądach znacznie dłużej. Ja wolę włączyć i mieć spokój.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzisiaj ludzi bez wyobraźni i z prawem jazdy z paczki chipsów nie brakuje. Mam wrażenie, że ogólnie odmóżdżenie nie tylko kierowców, ale i społeczeństwa jest w zenicie.
A policja powinna na ten fakt spojrzeć przez pryzmat wyników, których się od nich oczekuje. I łapać i karać tych, którzy ignorują przepisy w tym o włączaniu świateł mijania podczas opadów atmosferycznych.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 7

.

Tak samo jak mandaty za halogeny (światła przeciwmgłowe) przy idealnej widoczności są w teorii mandaty ale legenda głosi, że ktoś kiedyś taki dostał
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Racja

Pełno cymbałów uważa, że auto bardzo dużo zrobi za nich. A później efekty widać na drogach.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 4

No właśnie..Tylko żeby mieć spokój.

Światła dla świętego spokoju,chrzest,komunia dziecka dla świętego spokoju,szczepionka dla świętego spokoju.Zero walki o swoje.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ale to podwójne lusterko / filmik / to fajna sprawa - wyklucz tzw. martwe pole . W jakim aucie to masz ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tytus

Tak było
Teraz po nowemu jest 1000zl i 8p
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Radzę się skupić ns czym innym a nie na światełkach!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 25

Dokładnie!

Auto w trybie AUTO nie będzie za Was myśleć! To tylko czujnik zmierzchu. I to niektórzy nie wiedzą że ma opcję do ustawienia jak wcześnie przełączy światła! (Przynajmniej niektóre samochody)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry