W tej restauracji miałam szczęście zjeść swój ślubny obiad z najbliższą rodziną. Był to strzał w dziesiątkę. Chciałam kameralnego, eleganckiego spotkania przy dobrym jedzeniu i nienarzucającym się otoczeniu i Restauracja spełniła wszystkie moje oczekiwania, łącznie z pięknym wystrojem składajacym się z ikebany z kremowych róż, białych świec i obrusów a także lekko jazzującej muzyki. Bardzo smaczne menu! Proszę się nie zrażać tym, ze porcje wyglądają na niewielkie! My po całym obiedzie nie mogliśmy niemal wstać od stołu, tak się najedliśmy. Ostatnie ciasto obsługa pakowała nam do domu, bo nie byliśmy w stanie, ani my ani goście, się nie nie skusić. Pochwały należą sie też przemiłej i profesjonalnej obsłudze (młody Pan z ciemnymi włosami). Jeśli ktoś z Państwa się waha, ja polecam nie wahać sie ani chwili dłuzej, byłam bardzo niezdecydowaną Panną Młodą i właściwie większość decyzji pozostawiłam obsłudze restauracji a oni niemal czytali mi w myślach. Naprawdę bardzo mile wspominam sobie tamto kwietniowe popołudnie i polecam tę restaurację na bardzo wyjątkowe okazje!
Dodatkowym plusem musi byc piękne otoczenie Parku Oliwskiego.