Widok
Wynajęcie hali, gra w kosza.
Nie lubisz spędzać czasu w domu siedząc i się nudząc? Masz w sobie dużo energii i nie wiesz jak ją spożytkować ??
MAMY KOMUNIKAT DLA CIEBIE :D
Szukam chętnych osób, które chciałyby pograć w kosza. Myślę, że spotkania mogłyby odbywać się 2-max 3 razy w tygodniu. Na początek chciałbym wiedzieć czy są w ogóle jakieś osoby chętne, które deklarowałyby się na 100% bo wiadomo... halę trzeba wynająć.
Proszę pisać w komentarzach, zobaczymy ilu nas jest ;)
MAMY KOMUNIKAT DLA CIEBIE :D
Szukam chętnych osób, które chciałyby pograć w kosza. Myślę, że spotkania mogłyby odbywać się 2-max 3 razy w tygodniu. Na początek chciałbym wiedzieć czy są w ogóle jakieś osoby chętne, które deklarowałyby się na 100% bo wiadomo... halę trzeba wynająć.
Proszę pisać w komentarzach, zobaczymy ilu nas jest ;)
no no no, to prawie profesjonalista :). ja ostatnio grałem bardzo regularnie w basket (głównie ligi szkolne i "podwórkowe/dzielnicowe") 8 lat temu (mam 28 lat) i ... 25 kg temu. Główną moją motywacją jest odbudowa dobrych nawyków sportowych i przy okazji mieć z tego frajdę. Oczywiście pamiętam jak się gra (tego się chyba już nigdy nie zapomni), no ale pytanie czy łapię się z taką wizją na grę?
Pozdro!
Pozdro!
Jeżeli macie jakieś propozycje co do hal, wiecie jaka jest dobra i nie droga to piszcie. rozpatrzymy każdą propozycję. Co do teamu. Chciałbym by po świętach była już lista chętnych, by móc już spotkać się jakoś, może nawet zagrać jakiś meczyk. A od stycznia ruszylibyśmy pełną parą. Fajnie jak pozapraszacie swoich znajomych, może coś z tego wyjdzie.. może stworzymy jakiś skład by zagrać w ALK czy czymś takim..
jeżeli macie jakieś pytania lub po prostu chcecie popisać to ślijcie wiadomości na maila - jbryant@interia.pl.
jeżeli macie jakieś pytania lub po prostu chcecie popisać to ślijcie wiadomości na maila - jbryant@interia.pl.
Tutaj podobno jest dobra hala do grania, tylko nie wiem jak cenowo to wygląda http://www.zse.gda.pl/ podrzucę jeszcze fotki
http://www.drmg.gdansk.pl/readarticle.php?article_id=270#
http://www.drmg.gdansk.pl/readarticle.php?article_id=270#
Siemanko :D. Sory, że tak długo mnie nie było ale wiecie jak to jest na parę dni przed świętami... Same obowiązki :D
Widzę, że dużo już jest osób więc ok, tworzymy listę. Piszcie mi na maila jbryant@interia.pl swoje dane (imię i nazwisko).
W Gdańsku będę już 1 stycznia i załatwię salę. Chyba, że któryś z Was jest miejscowy i ma czas to może iść to zrobić. Nie ukrywam, że chciałbym już 4 lub 5 stycznia (piątek, sobota) pograć.
Także czekam na wasze maile..
See you soon !
Widzę, że dużo już jest osób więc ok, tworzymy listę. Piszcie mi na maila jbryant@interia.pl swoje dane (imię i nazwisko).
W Gdańsku będę już 1 stycznia i załatwię salę. Chyba, że któryś z Was jest miejscowy i ma czas to może iść to zrobić. Nie ukrywam, że chciałbym już 4 lub 5 stycznia (piątek, sobota) pograć.
Także czekam na wasze maile..
See you soon !
Jestem dziewczyną w wieku 20 lat i chętnie pograłabym w kosza albo chociaż chodziła na treningi 2 albo 3 razy w tygodniu z kimś lecz brakuje mi partnera/ towarzysza. prosze o kontakt i prosze opisać czy mam sie przyłączyć do grupy czy to chętni do partnera/ przeciwnika /towarzystwa gry jeden na jeden.
Email - konstacjabegej@wp.pl
Email - konstacjabegej@wp.pl