Widok
Wynajem dostawczaków na minuty już dostępny
Opinie do artykułu: Wynajem dostawczaków na minuty już dostępny.
W Trójmieście usługa współdzielonego transportu cieszy się sporą popularnością. Teraz - obok samochodów i skuterów - na minuty będzie można wypożyczać także auta dostawcze. Swoją działalność rozpoczyna CityBee.
Aktualnie w Trójmieście w ramach usług współdzielonego transportu działa już czterech operatorów, którzy oferują skutery elektryczne (Blinkee, EcoShare i Yumi) oraz samochody (Traficar). W niedalekiej przyszłości uruchomiona zostanie także wypożyczalnia hulajnóg ...
W Trójmieście usługa współdzielonego transportu cieszy się sporą popularnością. Teraz - obok samochodów i skuterów - na minuty będzie można wypożyczać także auta dostawcze. Swoją działalność rozpoczyna CityBee.
Aktualnie w Trójmieście w ramach usług współdzielonego transportu działa już czterech operatorów, którzy oferują skutery elektryczne (Blinkee, EcoShare i Yumi) oraz samochody (Traficar). W niedalekiej przyszłości uruchomiona zostanie także wypożyczalnia hulajnóg ...
Ja bym zrobił wynajem na sekundy.
To jeszcze szybciej będą jeździć .
Nie uogólniając nie wszyscy ale większość wynajmującym zabrał bym prawo jazdy.
Aby szybko do celu , aby mniej zapłacić , nie ważne czy komuś się krzywda stanie.
Może by tak Policja zrobiła z tym porządek , w bardzo prosty sposób aplikacja ,jazda na czas ile kilometrów i w jakim czasie z uwzględnieniem korków i świateł .Firmy wynajmujące auta na min. powinny im to udostępnić.
Nie uogólniając nie wszyscy ale większość wynajmującym zabrał bym prawo jazdy.
Aby szybko do celu , aby mniej zapłacić , nie ważne czy komuś się krzywda stanie.
Może by tak Policja zrobiła z tym porządek , w bardzo prosty sposób aplikacja ,jazda na czas ile kilometrów i w jakim czasie z uwzględnieniem korków i świateł .Firmy wynajmujące auta na min. powinny im to udostępnić.
Czy korzystasz z tzw. transportu współdzielonego?
Tak.
Wczoraj pojechałem do roboty samochodem, bo mi się nie chciało leźć na skm
Dzisiaj żona pojechała, wróci za godzinę.
Jutro brat będzie go mył i pewnie skoczy na zakupy.
W czwartek mama zawiezie swoją mamę do kuzynki/cioci nie wiem nie wnikam. Gdzieś tam.
W piątek tata jedzie z kumplem na robotę
W niedzielę muszę być za Tczewem i oddać teściowi samochód, bo to jego furgon. A do domu wrócę moim osobowym, bo jest tam u mechanika.
To jest transport współdzielony ?
Wczoraj pojechałem do roboty samochodem, bo mi się nie chciało leźć na skm
Dzisiaj żona pojechała, wróci za godzinę.
Jutro brat będzie go mył i pewnie skoczy na zakupy.
W czwartek mama zawiezie swoją mamę do kuzynki/cioci nie wiem nie wnikam. Gdzieś tam.
W piątek tata jedzie z kumplem na robotę
W niedzielę muszę być za Tczewem i oddać teściowi samochód, bo to jego furgon. A do domu wrócę moim osobowym, bo jest tam u mechanika.
To jest transport współdzielony ?
Dwie sztuki stoją on niedzieli przy Ikea
na stronie piszą "Ze względu na duże rozmiary dostawczaki CityBee będą dostępne w wyznaczonych strefach, gdzie zaparkowanie 6-metrowego fiata Ducato nie sprawi problemu" tylko że one stoją na normalnych miejscach parkingowych a jak wiadomo nie każdy jeździł wcześniej długim blaszakiem bez lusterka wstecznego ;)
+0.65*(2*350-50) za kilometry
Razem 641 zł. Tyle, że bagażu można wziąć więcej. Za pendolino płacisz za to, że nie musisz sam prowadzić, że możesz wstać, że jest cicho i wypoczęty jesteś u celu. Za bagażówkę płacisz za to, że kilkaset kilogramów jedzie z tobą. Segment tak odległy jak mevo i tranwaj.