Widok

Wypadek na skarżynskiego

Potracenie pieszego na pasach, droga nieprzejezdna w kierunku zaspa skm , komunikacja kursuje objazdem
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coraz gorzej z tymi kierowcami w Trójmieście.

Niedługo będzie strach wyjść lub wyjechać samochodem.
popieram tę opinię 79 nie zgadzam się z tą opinią 57

Policja udziela pomocy na skarzynskiego .

Brak karetki
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oczekiwanie na karetkę, osoba leży na ziemi
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karetka jest, pozbierała pieszego i hulajnogę
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uber/bolt

Kolejny dziś
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie bronię kierowcy

Ale chyba najwyższy czas zacząć kontrolować tych co jeżdżą na hulajnogach i rowerzystów. Kierowcy nie są swieci ale ostatnio co widziałem co wyprawiaja rowerzyści i Ci na hulajnogach to ludzkie pojęcie przechodzi.
popieram tę opinię 91 nie zgadzam się z tą opinią 6

no a co wyprawiają kierowcy!!!! Polacy są zbyt niedojrzali żeby w ogóle uczestniczyć w ruchu ulicznym
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 17

no tak to rowerzyści i hulajnogiści sieją terror na drogach i zabijają kierowców

weź człowieku się ogarnij i patrz jak jedziesz samochodem, patrz na znaki i przestrzegaj ograniczeń to będzie mniej takich sytuacji
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

Coraz gorzej z tymi pieszymi hulajdraiverami.
Jeszcze trochę, a do kościoła będą wjeżdżać.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 8

Może ktoś normalny

Przywróci tam sygnalizację świetlną jaka była? Z sygnalizatorem kierunkowym?
Widoczność w tym miejscu jest bardzo słaba, sam niestety miałem w tym samym miejscu kolizję. Nie ma co zganiać winy na jednych (kierowców) czy drugich (rowerzystów i hulajnogistów) skoro wystarczy mała pomoc w postaci infrastruktury (kierunkowy sygnalizator) aby uniknąć takich niepotrzebnych zdarzeń.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3

Myślę, że problem jest w uzależnieniu od telefonów, dziś laska mało we mnie nie wjechała, ponieważ zamiast patrzyć na drogę, patrzyła w telefon. Jest coraz gorzej, ludzie nie potrafią się oderwać od telefonów nawet na chwilę.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

Klasyka. Kierowcy skrecajac w prawo nie patrza na nic tylko gaz w podloge
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 16

Nie bronię rowerzystów

Ale chyba najwyższy czas zacząć kontrolować tych co jeżdżą samochodami. Rowerzyści nie są swieci ale ostatnio co widziałem co wyprawiają ci w samochodach to ludzkie pojęcie przechodzi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Kiedyś to było

Telefonów ni było i wszystko było jakiś takie lepsze, a ta młodzież to tylko nos w ekranie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zakazać jazdy tym "ustrojstwem" po chodniku no i oczywiście ULICY !!!! Tylko wyznaczone i oznakowane ścieżki rowerowe
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zakaz

Zakazać przejazdu hulajnóg przez jezdnię ! Każdy kto jedzie hulajnogą ma obowiązek się zatrzymać przed przejściem i dopiero wtedy przejechać ! Jadą dzbany nie patrząc na nic i na nikogo ! A później płacz i lament ze potrącił samochód ! Won z tymi hulajnogami z przestrzeni publicznej wracać do lasu !!!!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5

zmiana przepisow

Z uwagi na fakt iz hulajnogi poruszajace sie czesto po chodnikach dla odwroconych pieszych sa niewidoczne i nieslyszalne optuje o zmiane przepisu dot rejestracji hulajnog .
Obligatoryjnie kazda hulajnoga powinna byc wyposazona w krotki informacyjny sygnal dzwiekowy permanentnie emitowany.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry