Widok

Wypadek na torach SKM Grabówek

Gdynia Grabowek wypadek z czlowiekiem. Pociagi SKM na odcinku Gdynia Chylonia - Gdynia Stocznia UM - Gdynia Chylonia kursuja wylacznie po torze nr 501. Moga wystepowac opoznienia pociagow do 10 minut.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chłopak przechodzi w miejscu w którym mieszkańcy zrobili sobie dzikie przejscie

Wina mieszkańców i ofiary. SKM nie dba o takie rzeczy.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 27

Pozdro!

Każdy jest dorosły. Jak był niepełnoletni to co tam robił o tej godzinie. Kiedyś lata tamtędy przechodziłem i naprawdę nie wiem co trzeba zrobić żeby cie pociąg przejechał. Samobój pewnie wakacyjny i tyle..
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ty trollu jesteś samobój! Głupców nie sieją, sami się rodzą!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co ty za herezje głosisz?

Drogi i ulice są ogrodzone płotem, murem, w inny sposób, żeby nie przechodzić przez nie w dowolnym miejscu??? Czy ty przechodzisz tylko po przejściach dla pieszych??? Dlaczego nie??? Bo masz swój rozum i jak każdy Polak wiesz wszystko lepiej i NIKT ci nie będzie mówić, co masz robić. Tak czy nie?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak nie dba, że kilka tygodni temu ogłosili, że dogadali się z UM Gdynia odnośnie budowy przejścia z prawdziwego zdarzenia w miejscu tego dzikiego...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko i wyłącznie wina chłopaka kto mu kazał przechodzić w niedozwolonym miejscu
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niewyspany

Dzięki za pobudkę LPR, Mógł jeszcze z 10 razy przelecieć mi nad dachem... mógł by do roboty mnie podrzucić przy okazji jak już był
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 59

Żenada

Jakby miał lecieć po kogoś z twoich bliskich nie daj Boże. To by nie przeszkadzało!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zzz

Módl się żeby po ciebie nie musiał kiedyś przyleć i żeby ktoś inny nie napisał takiego głupiego komentarza

dhjk

Nauczyciele w roku szk. 25/26 beda miec 180 dni wolnych 100 % platnych . A podatnicy za to placa .
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 26

Geniusz matematyczny...

Jak ktoś nie zna specyfiki pracy nauczyciela to tak się właśnie wypowiada...W te wolne dni to chyba włączyłeś Człowieku soboty,niedziele,święta państwowe i religijne i z pewnością swoją frustrację...Współczuję...Zapraszam do zmiany zawodu i zostania...nauczycielem.Wtedy będą z pewnością inne odczucia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zmienilem 5 lat temu

Prowadzę własną działalność. Zatrudniłem się dodatkowo jako nauczyciel w technikum. Uczę o obwodach, kablach, żarówkach.
Pierwszy rok jako tako. A kolejne to już klepanie tego samego. Sprawdziany sprawdzam w godzinach pracy lub na godzinie dla uczniów. Do domu pracy nie zabieram. Biorę uczniów do siebie na praktyki. Wolnego w opór. Złota robota

Agnieszka G.

Ludzie opamiętajcie się z tymi komentarzami rodzina przechodzi tragedię najważniejsze żeby wyszedł z tego i trzeba wesprzeć rodzinę..
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odp;

Właśnie nieważne jak ale żył

Czy coś wiadomo o chłopaku

Może jakaś zbiórka będzie na rehabilitację itp Wspierajmy młodych, całe życie przed nim. Ile ma lat?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety

Nogi ujęte ...nie do uratowania

około 20 lat
do góry