Widok

Wypadek na torach SKM

Z powodu wypadku z osobą postronną na przystanku Reda Pieleszewo, ruch pociągów na odcinku Reda-Wejherowo odbywa się po jednym torze czynnym nr 1.

Z tego powodu wystąpią opóźnienia pociągów SKM na odcinku Wejherowo-Rumia-Wejherowo do ok. 30 minut.

Na tym odcinku bilety SKM są honorowane w autobusach komunikacji ZKM.

Z powodu czynności dochodzeniowych utrudnienia w ruchu mogą potrwać do ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samobójstwo czy wypadek?

Jeżeli samobójstwo to prosimy przyszłych samobójców o działanie w innych rejonach i nie na torach!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

No straszna, całe szczęście już jestem w domu. Jak staliśmy w Rumi to mijał nas ten pociąg Intercity relacji Kołobrzeg-Łódź, który potrącił człowieka w Pieleszewie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nieprawda, kiedyś z niej skorzystałem, 15 lat temu, więc się przydaje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stacja Reda -Pieleszewo KOmu ona potrzebna?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tragedia

Pociąg relacji Kołobrzeg -Lodz kogoś tracił opóźnienie pociągu już 240 min.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak zademonstrujesz na przystanku Pieleszewo, Rekowo, Śmiechowo, Mrzezino, Żelistrzewo

Puck, Hel itd przejście w proponowany przez ciebie sposób, to innym możesz pisać mandaty po 3000 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie stacja, a przystanek osobowy. Na dodatek bez sygnalizacji.

Gdzieś zniknęły pieniądze na modernizację linii 202 od Chyloni do Słupska.

Jakos sie zmiescili. Bylem w tej 2 skmce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czemu to się wyświetla w sekcji na drogach? Sami piszecie w tytule, ze wypadek był na torach!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

a w regio zero informacji dlaczego tyle stoimy na każdej stacji

:((((

Często tam wysiadam. Żeby przejść trzeba czekać aż pociąg którym się przyjechało odjedzie. Jak ktoś ma pecha, zamyśli się, to po odjechaniu skmki wskoczy wprost pod pociąg na drugim torze nadjeżdżający z przeciwnej strony.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

SKM

To nie może poinformować na przystankach SKM o opóźnieniach kolejko cholera J...... ? Podnieść cenę biletów to potrafią...!

Kto#

Tam nie ma tunelu dzbanie tylko przejście na ziemne to raz a dwa to z peronu ktoś się osunął na torowisko

1szy odjechał.Ale nadal tłumy na peronie.

Piesi do tunelu

Albo nad drogą czy torami i nie będzie problemu .ale ktoś w swą g...głowę stwierdził że 3 zasada dynamiki Newtona to żart i proszę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Byłam w tej pierwszej skm która skończyła bieg w Cisowej. Po 20 minutach oczekiwania na zapowiadane skmki do Wejherowa podjechałam do Chyloni na Regio. Po 20 minutach czekania w Regio poszłam jednak na skm. Teraz w skm stoję w Rumi Janowie i właśnie minęła mnie Regio, z której wcześniej wysiadałam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dramat

W skm komunikat że pociąg ma opóźnienie ok 10min gdzie już w tym momencie ma ponad 20 i ciągle stoimy. Nie wspomnę że wypadałoby powiedzieć że na drugim peronie stoi skm do Lęborka która odjedzie szybciej - cześć osób które nie chcą spędzić kolejnej godziny w pociągu by się przesiadła.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry