Widok

Wypadek na torach między Redłowem a Orłowem

Stoi jakiś IC, podjechała straż pożarna.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wypadek z udziałem człowieka

???
a są takie bez udziału człowieka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

SKM odkąd pamiętam nigdy nie kursowała normalnie. Zawsze opóźnienia albo wypadające kursy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

To z powodu remontu nie wypadku. Dlatego jeżdżą co 30 min
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

W stanach pociągi to głównie dwu/trzy-lokomotywowe składy towarowe, a biznes to świętość. Więc zero zdziwienia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Samobój kolejowy to zawsze szczyt egoizmu

Pasażerowie cisną do pracy, na delegację, na przesiadkę, na samolot, a nawet na spotkanie albo inną zaplanowaną uroczystość. Tysiące osób są spóźnione a opóźnienia pociągów rozlewają się kaskadowo na multum kursów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

W USA zbierają do worka i puszczają ruch.

U nas przyjedzie prokurator popatrzeć na skład pociągu i ustali że pociąg duży ofiarą mała i że pociąg wygrał ustalenia potrwają kilka godzin bo chyba im płacą ekstra?
Ogólnie tam gdzie nie ma czego ustalać będą rozprawiali i blokowali ruch. Skład ma kamerę najczęściej. Droga hamowania jest jaka jest i bez znaczenia jest tu czy maszynista był trzeźwy czy pijany bo nawet jakby patrzył na tory w 10 osób to droga hamowania jest jaka jest.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

dokładnie, utrudnia się ludziom podróż, traumatyzuje drużynę konduktorską i maszynistów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z każdej sytuacji jest wyjście. Po co utrudniać ludziom podróż. ? Zwłaszcza tym , co mają przesiadkę. 3 godz. opóźnienia. Miałam nie przyjemność brać udział jako pasażer. Tego się nie zapomina.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Ale nad czym się zastanawiać przez 4 godziny?

Lokomotywa ma kamerę rejestrującą obraz przed czołem pociągu, więcej dowodów potrzeba jak to samobójstwo? Dlaczego utrudnienia się życie dziesiątkom tysięcy pasażerów uwięzionych w stojących pociągach?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

kolejne samobójstwo na torach, smutne. Mam nadzieję że dało jej to jakąś ulgę i że spoczywa w spokoju.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Poczekaj jak ci dziecko zginie i bedziesz chciał wyjaśnić dlaczego
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

i**oty szukaj w lustrze.

Codziennie samobójcy i opieszałość służb mundurowych paraliżują działalność kolei w Polsce. Trzeba chyba zrobić wzdłuż torów zasieki pod napięciem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Na kolei to niestety chleb powszedni ostatnio...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od Gdyni Głównej aż do Oruni wszystkie przejścia prowadzą górą lub dołem. Nie powinno na tych torach być nikogo poza kolejarzami przy pracy.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

i**ota jak można tak myśleć
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bo tak opieszale działa policja i prokuratura
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry