Widok
Wypadek w Redłowie
Wypadek na al.Zwycięstwa przy stacji Redłowo SKM. Zablokowany częściowo pas ruchu.
więcej
więcej
Kiedy to skrzyżowanie zostanie przebudowane
Kolejny wypadek przez bierność władz miasta bo nie mogą przebudować tego feralnego skrzyżowania przy swojej sztandarowej inwestycji jaką jest PPNT , ile jeszcze będzie tu wypadków?
W nocy tam jest jeszcze gorzej oczywiście latarnie tez są sodowe zamiast ledów.
Może jak ktoś z urzędu będzie miał tu czego nie życzę wypadek to się to miejsce w końcu zmieni.
W nocy tam jest jeszcze gorzej oczywiście latarnie tez są sodowe zamiast ledów.
Może jak ktoś z urzędu będzie miał tu czego nie życzę wypadek to się to miejsce w końcu zmieni.
Poki co miasto ma inne priorytety i przebuduje Harcerska
Ja byłem od 09.1969 do 12.2012 zawodowym kierowcą.
Ale to nic nie mówi o umiejętnościach człowieka. Jeżeli kierowcy zaczną jeżdzić przepisowo, to stwierdzą, że to skrzyżowanie jest w najlepszym porządku. Ale polskim kierowcom jest bardzo daleko do kultury na jezdni, a nawet często stosują prawo większego i silniejszego. Co do skrzyżowania, powinni nawieszać tam kamery i karać z największą surowością.
Nie lubię ledów, bo strasznie są nieprzyjemne dla oczu. Masakra. Pierniczę taką ekologię, jak nie można mieć przyjemnego oświetlenia w domu, czy na ulicy. Mniejszym złem byłby zakaz hulajnóg i samochodów elektrycznych. O tym, jakich surowców używa się do ich produkcji oraz skutkach tego niecnego procederu, jakoś ekolodzy milczą, tylko nieliczni odważni puszczą parę od czasu do czasu w mediach...