Widok

Wypadek z udziałem człowieka

Był wypadek z udziałem człowieka między Śmiechowem a Nanicami w stronę Wejherowa. Stoimy i czekamy na prokuratora, więc pewnie trochę to potrwa...

Jak ktoś planował jechać, to lepiej ogarnąć sobie jakiś inny transport.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Randka

A rozstaliście się czy nadal w związku jesteście? Udała się Wam ta randka chociaż?

Tragedia na torach .

Wypadek zdarzył się pod moim nosem . Pociągi przecinają w tym miejscu ulicę 12 Marca . Rogatki zabezpieczają drogę , ale nie przejście , gdzie z chodnika jest swobodny dostęp . Co było powodem nieuwagi ? Może rozmowa przez telefon , ale kierowcy stojący na rogatkach , dobrze widzieli zdarzenie , maszynista także. Ja zamontował bym dodatkowe światła . Święta , pośpiech , zamyślenie skończona tragedią dla obu rodzin .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie nie wytrzymuja psychicznie przez rzady Tuska. Tylko drozyzna , zadluzanie panstwa w jego glowie. Nie chcemy takiego premiera ktory tylko klamie. Gdzie 100 konkretow w 100 dni? Wyborcze klamstwo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ciołku

Redakcja ma możliwość blokowania. I publikuje bardzo często jak byś nie wiedział

Reda, kazali przed chwilą wszystkim wysiąść
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pociąg z takim impetem uderzył że pewnie w krzaki poleciało
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ha ha

Dobrze, żeś się przyznał menelu:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak może być

Potrącenie przez pociąg czy tramwaj. Czy redakcja zacznie. Myśleć co pisze lub publikuje. Na torach nie ma możliwości do potrącenia. Owszem nieszczęśliwy wypadek lub coś w tym sensie ale nie potrącenie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

...

Nie ze złej strony, tylko z powodu wypadku jeżdżą po jednym torze.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie tory SKM
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Śmiechowo

Na śmiechowie pociąg w stronę wejherowa podjechał z jakiegoś powodu na złym peronie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja

Jestem w Wejherowie pociągi nie jadą od pół godziny. Pełno ludzi na peronie i nie zapowiada się.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pomyłka

Wejherowo Nanice
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie

Ciało bo nie widać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 32
do góry