Wypolerowane - Detailing

Auto detailing

Gdańsk, Kartuska 414A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
JLu - ocena Polecam. Opinię wstawiam ponad miesiąc od usługi. Czteroletnie auto, pierwszy...
~JLu
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 5 września 2024

Belek - ocena Polecam jeżeli chodzi o zabezpieczenie lakieru, polerowanie i usówanie mikro...
~Belek
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 29 lipca 2024

Paweł - ocena Najlepszy detailing w Gdańsku. Wojtek opiekuje się klientem od początku do...
~Paweł
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 18 lipca 2024

S - ocena Z całego serducha polecam! Świetnie wykonana praca, auto wyglada lepiej niż...
~S
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 21 czerwca 2024

Karol - ocena Z czystym sumieniem mogę polecić serwis 'Wypolerowane' dla tych, którzy...
~Karol
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 8 kwietnia 2024

Szczepanek - ocena świetny gość, sumienny i punktualny, jakość usług na najwyższym poziomie, top
~Szczepanek
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 15 lutego 2024

Adrian Green - ocena Znakomite studio
~Adrian Green
-

dodano: 15 lutego 2024

KAROL - ocena Z całego serca polecam "Wypolerowane". Oddałem auto na korektę lakieru oraz...
~KAROL
-

dodano: 13 lutego 2024

Łysy z Brazzers - ocena Bardzo dobra i dokładna jakość wykonania powłoki na moim Audi Q5. W cenie...
~Łysy z Brazzers
-

Klientka - ocena Pełen profesjonalizm zdecydowanie z czystym sumieniem możecie powierzyć mu...
~Klientka
-

Daniel - ocena Studio godne polecenia. Samochód mimo upływu lat, po pełnej korekcie oraz...
~Daniel
-

Daniel - ocena Bardzo polecam wypolerowane, szybki oraz profesjonalny kontakt. Prosto z...
~Daniel
-

Kuka - ocena Bardzo polecam, na aucie wykonana korekta lakieru oraz zaaplikowana powłoka...
~Kuka
-

Matteo - ocena Szczerze polecam, oddawałem tam Mercedesa C205 do korekcji lakieru one step z...
~Matteo
-

dodano: 8 lutego 2024

Miłosz - ocena Gorąco polecam, korzystałem z usług kilka razy
~Miłosz
-

dodano: 5 lutego 2024

Wojciech - ocena Sprawnie, kompleksowo, terminowo i z doskonałym kontaktem. Tymi kilkoma...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 1 grudnia 2023

Mariusz - ocena Byłem i polecam wszystkim! Rysy po nieudanym parkowaniu usunięte szybko i...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 listopada 2023

Bartosz - ocena Bardzo profesjonalne podejście. Trzy stopniowa korekta lakieru i powłoka...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 października 2023

Michał - opinia Bardzo polecam firmę Pana Wojtka, szczególnie tym, którzy lubią dbać o...
~Michał
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 lipca 2023

M. - opinia Po raz pierwszy oddałem w ręce Wojtka swoją C klasę do korekcji lakieru typu...
~M.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 lipca 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry