Widok

Wypozyczalnia EXPRESAUTO Gdansk, Gdynia, Sopot

Goraco polecam wypozyczalnie samochodow ExpresAuto!!!
Spotkalem sie z niezwykle mila, zyczliwa i fachowa obsluga ze strony pani Idy, ktora umozliwila mi w sytuacji awaryjnej skorzystanie z samochodu. Zadzwonilem doslownie na 4 godziny przed planowanym przylotem do GDN, (dodam , ze o 7 rano) i udalo mi sie doslownie od reki wypozyczyc samochod. Pani Ida przeorganizowala swoj grafik, aby umozliwic odebranie mi samochodu. Skorzystalem z dostepnego w tamtym momencie Forda Mondeo, auto bylo czyste, zadbane, nie mialem najmniejszych klopotow podczas jazdy.

Wyjatkowa obsluga, zadbanie o komfort klienta na najwyzszym poziomie, swietna oferta floty - slowem POLECAM!!!

Pozdrawiamy Pania Ide :-)
Jarek z Filipem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rowniez goraco polecam wypozyczalnie expres auto wspaniala mila obsluga wynajem auta bez zadnych problemow wszystko to co zostalo uzgodnione zostalo zrealizowane na czas wynajmowalem 09.10.14 u nich citroena DS5 wspaniale nowe auto pani z wypozyczalni wziela zaliczke 250 ze wzgledu na to iz bylem ich kilentem po raz pierwszy ale depozyt zostal zwrocony po oddaniu auta odrazu zgodnie z umowa, a co wiecej moge napisac to Co mnie zadziwilo pani przyjela oplate za Wynajem auta with euro po czym zamienila pieniazki I przy zwrocie samochodu zwrocila mi roznice wedle kursu euro
Tak powinna wygladac poprawna obsluga klienta takze jezeli chcecie wynajac auto w gdansku bez zmartwien ze was oszukaj (Bo takich firm nie brakuje) to dzwoncie do expres auto
napewno bedziecie zadowoleni
pozdrawiam! !!!
Tomasz Radziszewski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry