Widok

Wyprawy do parku

Hej! Pisałam już na Golden Line, ale tam nikt chętny nie jest do tego, by pokazać mi jakieś fajne tereny w Gdyni. Dopiero niedawno się tu przeprowadziłam, chciałabym poznać jakieś fajne miejsca, ale w pojedynkę to tak trochę dziwnie... Nie znam terenów, nie wiem, dokąd mogę dojechać, jak w ogóle dojechać w jakieś fajne miejsce rowerem.
Czy ktoś jest chętny, nie ma zbyt dobrej kondycji (od razu mówię, że nie jeżdżę dobrze, szybko i długo - raczej jako krajoznawcza, wolna, przyjemna wyprawa) i mógłby mi pokazać fajne miejscówki rowerowe? Nie mówię teraz, ale np. na wiosnę :)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
jestes cymbal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej, dzięki za namiary :) Nie mam zamiaru jeździć zimą na rowerku, bo za słabo jeżdżę, nie mam za bardzo na to ochoty i odpowiedniego sprzętu, także nie martw się kolego powyżej - nie spotkasz mnie na swojej trasie ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
No mądrale, od wczoraj dowaliło sporo śniegu :P trzeba ślady przetrzeć, a jak którego na rowerze zobaczę to pompką po krzyżu zajadę ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Spróbuj ^^, jak dojadą oponki z kolcami, to pogadamy ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie radzę jeździć rowerem po torach dla biegówek, jak spotkam nogi z dupy powyrywam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Główne drogi w lesie są przejezdne, można spokojnie 30 km/h jechać a co do terenów gdzie kolwiek nie pojedziesz to i tak się nie zgubisz za mały ten las
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Primo: zajrzyj tu http://rowery.trojmiasto.pl/ i poczytaj "zakręcone miejsca" (po lewej na górze)

Drugie primo: na wyżej wymienionej stronie są linki do trójmiejskich grup rowerowych (po lewej na dole), zajrzyj tam i zobacz kiedy i gdzie się umawiają i na jakiego typu wycieczki. Dla lajciarzy praktycznie co tydzień coś jest organizowane.

Trzecie primo: poczekaj do wiosny, w lesie tyle śniegu że tylko na biegówkach da się jechać ;)

Aha, i zanabyj mapę turystyczną Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego.

Pozdro!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry