Widok

Wyrwanie 8

Hej, czy polecicie jakiś gabinet w okolicy, gdzie wyrywają 8? Na Zaspie 1000zł to jakaś tragedia! Ale jak już mam zapłacić takie kosmiczne pieniądze to wolę kogoś z polecenia...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dentium w Kartuzach. Koszt okolo 300-400 zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyrywałam wszystkie ósemki u Pani Pauliny w GCS przy Klonowej i maksymalnie płaciłam 450 zł (na fotelu spędziłam półtorej godziny, ponieważ ósemka nie chciała wyjść). Byłam zadowolona.

Ja ostatnio miałem wyrywaną 2 na dole w gabinecie Ul. Myśliwska 17A ( Morena). Zapłaciłem 200,-. Byłem zadowolony. Za 8- nie wiem. Można zadzwonić i popytać.

Ja tam bym ósemek nie wyrywał. Skupiłbym się na wyrywaniu piętnastek czy szesnastek. Najbezpieczniej osiemnastki.
I 1000 zł to gruba przesada! Myślę, że w 200 zł dałoby się zamknąć, a jak masz dobrą bajerkę to nawet mniej.
Mogę Cię polecić Andżelice, tylko to nie ósemka tylko siedemnastka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam dr Kaudyk na Osowej. Wyrwanie trwało max 15 min i zapłaciłam 300zł.

Czas wyrywania nie jest zależny od osoby, tylko w dużej mierze od ułożenia korzeni. Najszybsze wyrywanie ósemki trwało u mnie dwie minuty, a najdłuższe półtorej godziny. Wszystko u tej samej osoby.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co wy macie z tymi ósemkami jakąś obsesje? Ja mam wszystkie trzy które się wyrżneły i żyję jeszcze... Stefan lat 46.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z miesiąc temu byłam wyrwać ósemkę w Akademii Medycznej. Za darmo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0