Widok
1. Sławomir Wojciechowski
2. Daniel Formela
3. Tobiasz Kulikowski
4. Maciej Zielonka
Kobiety:
1. Ola Zabrocka
2.Tina Fagiewicz
3. Wiesia Stachańczyk
Dalszych wynikow nie znam. Jak ktoś coś wie to moze uzupełnić. Czas zwyciezcy to 37min35sek. 6 rund dało w sumie 16km. Trasa całkiem ciekawa, troche technicznych odcinków. Co do organizacji to troche lipa, wyscig typowo "podworkowy", trasa troche słabo oznaczona (od wewnętrznej cześci zakretow...) Dekoracja zwyciezców odbyła sie na molo w Sopocie, całkiem fajna oprawa, no i ciekawe nagrody. Dla zwyciezcy min. wycieczka do Karlskrony !! koszulki rowerowe oraz gadżety firmy energa. Była tylko jedna kategoria, podziału na studentów i niestudentów nie było.
pozdro
2. Daniel Formela
3. Tobiasz Kulikowski
4. Maciej Zielonka
Kobiety:
1. Ola Zabrocka
2.Tina Fagiewicz
3. Wiesia Stachańczyk
Dalszych wynikow nie znam. Jak ktoś coś wie to moze uzupełnić. Czas zwyciezcy to 37min35sek. 6 rund dało w sumie 16km. Trasa całkiem ciekawa, troche technicznych odcinków. Co do organizacji to troche lipa, wyscig typowo "podworkowy", trasa troche słabo oznaczona (od wewnętrznej cześci zakretow...) Dekoracja zwyciezców odbyła sie na molo w Sopocie, całkiem fajna oprawa, no i ciekawe nagrody. Dla zwyciezcy min. wycieczka do Karlskrony !! koszulki rowerowe oraz gadżety firmy energa. Była tylko jedna kategoria, podziału na studentów i niestudentów nie było.
pozdro
> teraz ja mam do was /tj i seba c/ pytanie czy wy macie jakies
> problemy ze wzrokiem ????? napisalem pod moja wypowiedza na
> temat zdjec PRZEPROSINY i ze znalazlem zdjecia i podziekowalem
> !! wiec radzilbym tak zmniejszyc poziom agresji a zwiekszyc
> poziom kultury bo chyba uwazacie sie za ludzi kulturalnych ??
Eeee... przeciez ani Seba ani TJ nie byl zlosliwy/agresywny!
Mylnie podales adres strony Bolka i masz pretensje ze ktos wyprostował?
MZ Sebastian kulturalnie skierował zainteresowanych do galerii Bolkowej... czego chcieć więcej?
> p.s. nie beda juz sie udzielal na tym forum zniechecilem sie
Przeczytaj jeszcze raz na spokojnie... i wtedy podejmij decyzje :-)
Pozdrawiam
wiesia
> problemy ze wzrokiem ????? napisalem pod moja wypowiedza na
> temat zdjec PRZEPROSINY i ze znalazlem zdjecia i podziekowalem
> !! wiec radzilbym tak zmniejszyc poziom agresji a zwiekszyc
> poziom kultury bo chyba uwazacie sie za ludzi kulturalnych ??
Eeee... przeciez ani Seba ani TJ nie byl zlosliwy/agresywny!
Mylnie podales adres strony Bolka i masz pretensje ze ktos wyprostował?
MZ Sebastian kulturalnie skierował zainteresowanych do galerii Bolkowej... czego chcieć więcej?
> p.s. nie beda juz sie udzielal na tym forum zniechecilem sie
Przeczytaj jeszcze raz na spokojnie... i wtedy podejmij decyzje :-)
Pozdrawiam
wiesia
teraz ja mam do was /tj i seba c/ pytanie czy wy macie jakies problemy ze wzrokiem ????? napisalem pod moja wypowiedza na temat zdjec PRZEPROSINY i ze znalazlem zdjecia i podziekowalem !! wiec radzilbym tak zmniejszyc poziom agresji a zwiekszyc poziom kultury bo chyba uwazacie sie za ludzi kulturalnych ?? p.s. nie beda juz sie udzielal na tym forum zniechecilem sie pozdrawiam
TJ napisał:
> ? gdzie są zdjęcia z Wejherowa?
www.bolek.ir.pl
lub bezpośrenio do galerii
http://tinyurl.com/z2wa8
> ? gdzie są zdjęcia z Wejherowa?
www.bolek.ir.pl
lub bezpośrenio do galerii
http://tinyurl.com/z2wa8
Uzyskałem od organizatorów nieco więcej informacji na temat zawodów, zamieściłem je w aktualnościach na naszej stronie: www.sopotkillers.xt.pl lub bezpośrednio http://tinylink.com/?xFvXuZrIhF