Widok

Wystawa Era Art

Wystawa Era Art Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Wystawa Era Art, 12 kwietnia 2007 - 17 czerwca 2007 godz. 14:00-18:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słyszałem że tan Era Art to towarzystwo wzajemnej adoracjji.Gdynia nigdy oprócz Baranowskiego i Mokwy nie miała prawdziwych artystów.Kiedyś szefem tego była fajna dziennikarka Grzybiak czy Grzybiakówna to wtedy coś się działo a teraz brynza.Zostawcie ich w spokoju niech sobie tworzą nikomu nic złego nie robią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dotyczy wystawy

wprawdzie nie tej w Tyglu, bo jej nie widziałem, lecz kwietniowej w Galerii Profile (też Era-Art) i uważam za całkiem udaną. Zresztę kilka z obrazków tak mi się spodobało, że zamierzam chociaż jeden nabyć, bo naprawdę jest przy czym subtelnym odpoczać, a z tego co pamiętam autorka młoda, z Gdyni i nie znana, wiec nie taka całkiem prawda jak to wyżej piszą.

ERA ART

ERA ART nie tylko, jak się okazuje, ma samych przyjaciół,Ci, których opinie mogliśmy przeczytać wcześniej nie bardzo nawet - sądząc po poziomie-nadają się na wrogów. Ja, stały sympatyk - życzę, trzymajcie tak dalej, czekamy na Wasze wystawy!!

Jeszcze do xyz- nie startuj mi zpoziomem ziomalu,bo skoro ty tak gurnolotnie patrzysz z góry, to uwaga!!!!!-z góry się dłużej spada i można się mocniej potłuc-także uważka ziomal kp. Grzybiak wróci i cie złapie nioto nara i nie wyskakuj mi z poziomem oki-no to pa

Oglądam stronę i zaczynam si dziwić dlaczego są likwidowane negatywne informacje na temat tej wystawy,nie wiem co to jest ten ERA ART ale sądze że ludzie mają chyba rację, a ten pan XYZ w swojej wypowiedzi pokazał swoja niską kulturę,nie byłem na tej wystawie dlatego jej nie oceniam ale nigdzie w mediach nie było o niej głośno.

wystawa Era-Art

Drogi M.D - jak nie wiesz co piszesz, to lepiej nic nie pisz. Ta "dziennikarka" to był tylko hamulec dla działalności, ponieważ panienka promowała zawsze siebie i swoje wątpliwe wdzięki, a nie autorów prac. Po jej odejściu - wszystko ruszyło, a o tej pani słuch zaginął i niech tak zostanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szanowny M.D dlaczego w swojej wypowiedzi obraża pani ludzi-wypowiedzi są wyjęte niczym z rynsztoku-dziennikarka w cudzysłowiu,czy panienka,te słowa świadczą o pana(i) niskim zasobie słownictwa.Wstyd że ludzie tak ubodzy intelektualnie wypowiadają się na temat kultury.

Co ludzie za bzdury piszą,w Tyglu jest fantastyczna atmosfera sam w ubiegłym roku robiłem tam wystawę i mimo że mieliśmy odmienne zdanie z panią prezes na pewne szczegóły uważam że ERA ART i jej członkowie są wspaniałymi ludźmi i robią dużo dobrego. Wiadomo w każdym środowisku znajdzie się wilk,ale ci ludzie są naprawdę fajni i mają wspaniałe zainteresowania.Ps.nie jestem członkiem ERA-ARTU i żałuje.

wystawa

Lubię chodzić na wystawy organizowane przez ERA-ART, bo zapraszani są artyści nie tylko z Gdyni, czy Trójmiasta, ale z całej Polski. Oprocz wystaw, w Tyglu można spotkać się z ciekawymi ludźmi i dowiedzieć się interesujących rzeczy. Szkoda tylko, że wystrój lokalu pogorszył się i zatracił swoją dawną atmosferę. Mam nadzieję, że wkrótce właściciele zadbają o styl, który jest bardzo ważny przy tego typu imprezach. Powodzenia!

O towarzystwo wzajemnej adoracji się zebrało,dlatego pozytywne opnie-Ala wróć zrób porządek z ................
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ala Grzybiak Ala,Ala Grzybiak Ala wróćććććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Narracje 2026 | Żabianka (14 odpowiedzi)

Wiemy już, kto przygotuje program festiwalu NARRACJE w 2026 roku. W zamkniętym konkursie komisja...

Pomorskie Targi Mieszkaniowe (7 odpowiedzi)

Pomorskie Targi Mieszkaniowe to wydarzenie, które od wielu lat prezentuje oferty trójmiejskich...

Garmin Półmaraton Gdańsk 2026 (6 odpowiedzi)

Jesienny Gdańsk potrafi zachwycić jak mało które miasto - złote liście na ulicach, morska bryza i...

do góry