Widok

Wystawa Pająków

Wystawa Pająków Temat dostępny też na forum:
28 maja w Alfa Centrum w Gdańsku startuje najbardziej egzotyczna wystawa w Polsce! Zapraszamy codziennie od 10:00 do 20:00! Potrzymaj pająka na ręce, naucz się ciekawostek i daj się wciągnąć fascynujący świat! Czy pająk jest taki straszny, jak go malują? Okazuje się, że nie! Przekonaj się sam. O każdej pełnej godzinie opiekunowie wystawy prowadzą wykład o pajęczakach a śmiałkowie będą mogli ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wystawa pająków

Było super, bardzo polecam :) są nie tylko pająki, i można wziąć pajaka na rękę:)

Świetna wystawa

Byłem tam dziś z rodzinką suuuuper zabawa świetna obsługa i genialna rozrywka. Nie jest to tylko wystawa ale przeżycie w świecie egzotycznych zwierząt. Pozdrawiamy Panią Olę

Polecam ️

Nowe wrażenia gwarantowane! A do tego bardzo miły pracownik robi świetne zdjęcia ;) Polecam

Można :-)

Przytulaj ale po co przepłacać? Przytul sobie teściową efekt jeszcze lepszy a kasa mniejsza.

Acha, sorki za pomyłkę. To jednak byłem w Alfie tylko na samym początku wystawy a tyle ich zaliczyłem, żem się pogubił.

Wątpię, te jadowite co to "wołu usmiercą" są trzymane w podwójnie oszklonych terrariach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem...

... jak byli w Galerii. bilety mogły by być ciut tańsze. Ale sama wystawa jest świetna. Żałowałem tylko, że nie wziąłem mocnego aparatu fotograficznego. , i ciekawostka osobista. Normalnie pająk kojarzy się mi z włochatym koszmarkiem. Tam w spokoju mogłem zobaczyć jakie są piękne, naprawdę... A brać do ręki nie powinniśmy. Nie uczmy dzieci, że niedźwiedź to sympatyczny misio bo później można zobaczyć na YT takich ludzi co idą je pogłaskać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obrzydliwe.

j/w
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pająki nie takie straszne :)

Bardzo ciekawa , kameralna wystawa. Przemiły i kompetentny pan Lukasz , ktory potrafi zainteresować tematyka pająków chyba każdego :) dobre podejście do najmłodszych zwiedzających i niezapomniane przeżycie trzymania pająka w dłoni :) polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pająki i skorpiony

Wystawa bardzo ciekawa, spora liczba różnych gatunków, dobrze wyeksponowanych. Dzieci maja możliwość dotknąć niektóre okazy a Pani Zuzia opowiada bardzo ciekawie o wystawie. Zdecydowanie polecamy!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacja!

Polecam dla wszystkich. Super doświadczenie.
W życiu nie myslalam że wezmę pajaka do ręki a dzięki Pani Oldze odważyłam się.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo polecam

Bardzo interesująca wystawa, bardzo przyjazna dzieciom. Przemiła obsługa, polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

Bardzo fajna sprawa. Obsługa zakochana w pająkach dzieli się wiedzą i pasją :) Pajączki pięknie się prezentują i dają wiele radości małym zwiedzającym :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie tylko rodziny z dziećmi

są na tym świecie i nie tylko one chciałyby korzystać z takich atrakcji. ja jestem bez rodziny, zarabiam, ale kredyt (gdzieś trzeba mieszkać) i koszty życia zjadają wszystko. od państwa nie dostaję nic, bo samotnym bezdzietnym przysługuje tylko "przywilej" dotowania innych. więc taka zniżka by była mile widziana.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

przeciez jest kasa z 500+

to o co chodzi? Jeszcze mało?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Można

Można:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdy w życiu...

Jedno z "miejsc" którego nigdy nie odwiedzę...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

a mozna to cos przytulic ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rozrywka

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (4 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

OKI na molo (5 odpowiedzi)

Best Day Ever w Gdyni. OKI ponownie organizuje darmowe wydarzenie dla fanów podczas Open'era. Tym...

Ultrace Poland (8 odpowiedzi)

Ultrace to unikalne na skalę światową wydarzenie motoryzacyjne, które stało się platformą łączącą...

do góry