Widok

Wystawa o kosmosie dla dzieci Kosmopark

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]PONAD 40 RÓŻNYCH KOSMICZNYCH STREF CZEKA NA CIEBIE NA POWIERZCHNI 1000m². Wjeżdżając na wystawę, zwiedzający nie tylko spacerują i oglądają eksponaty. Każdy gość znajdzie się w epicentrum kosmicznych wydarzeń i poczuje się jak prawdziwy astronauta![/lead]Czeka na Was:Ponad 40 stref kosmicznych - ekskursja po SKM- odwiedzenie sali plazmowej- Kontrola łazika księżycowego- znajomość z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bilet

Nie można kupić biletów. Nie działa :)
Od kiedy można kupować?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedz na komentarz

Dzień dobry!

Za chwilkę można będzie kupić bilet na stronie "e-bilet". Oprócz tego można kupić bilet na miejscu wystawy od dnia otwarcia, czyli 9 czerwca.
Zapraszamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję

dziś z dziećmi przyjechała na wystawę. To było bardzo zabawne i interesujące dla mnie i dla dzieci. Dzięki chłopakom, którzy pracują w kosmicznym parku - opowiadają i pokazują wszystko, można wszystkiego dotknąć i spróbować. Dziękuję Ci bardzo!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecamy!

Jeśli chodzi o nas to mój 3 latek był zadowolony a 6 latek mega zadowolony bo fan kosmosu ale i my rodzice mieliśmy frajdę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Fajne atrakcje

Byliśmy właśnie i wszystko przetestowaliśmy ;-) Natomiast warto wspomnieć o przemiłych osobach obsługujących kasę, stanowiska z kulą plazmową, kosmicznym ważeniem i laboratorium ;-)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dziękujemy. Mega wystawa

Byliśmy dzisiaj z dzieciakami na tej wystawie! Spędziliśmy tam prawie 3 godziny! Niesamowite emocje i wspaniałe rozrywki dla dzieci.
Córka ma 11 lat, syn 5 i było za równie ciekawie jak dla nich tak i dla mnie. Polecam! Po raz pierwszy widzę coś takiego w Gdańsku
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Polecamy

Super wystawa! Przemiła obsługa :) osoby w każdym wieku znajdą coś dla siebie :) 3latek zadowolony, jego tata zachwycony :p polecamy!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Prawdziwy kosmos

Czekaliśmy na otwarcie tej wystawy od 2 tyg. I przez cały czas synek pytał, kiedy pójdziemy w kosmos?, więc mieliśmy zawyżone oczekiwania, ale w rzeczywistości wszystko bardzo się spodobało i nie jesteśmy rozczarowani. Bardzo fajne miejsce, miła obsługa i animatorzy, kosmiczny klimat! Dzięki
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Cool

Chodzili z młodszym bratem. Bardzo nam się podobało!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

brak znajomosci jezyka polskiego

nie polecam malo kto tam mowi po polsku obsluga fatalna nie idzie sie dogadac a dzieci musza sie zajmowac same soba
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 15

Nie prawda

Większość osób zna język polski i bez problemu dogaduje się z dziećmi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nie zgodzę się z tym

Moje dzieci były zrobić kosmos w słoiku i w ogóle nie mogły się dogadać z Panią, która tam siedziała.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wystarczyło zapytać

Można zawsze poprosić innego przewodnika o pomoc w takiej sytuacji :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Fajne

Nawet dla starszych dzieci znajdzie sie coś ciekawego, atrakcje są przeznaczone dla każdej grupy wiekowej :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Super!

Byłam z dziećmi, niesamowite miejsce. Można się przebrać za kosmonautę i poczuć jak się leci do kosmosu! Ekstra spędzony czas, niezapomniane przeżycia :)
Polecam wszystkim
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zdzierstwo

Cena nie adekwatna do atrakcji nie warto.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 10

Niesamowite przeżycie

Bardzo mili animatorzy i niesamowite atrakcje!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świetne

Niesamowita przygoda, dzieci nie chciały nawet wychodzić, super się bawiliśmy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wow

Super atrakcja nie tylko dla dzieci. Byłam z mężem i oboje jesteśmy zachwyceni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super zabawa

Odwiedziłam ostatnio miejsce z nastoletnim synem i świetnie się bawił. Najlepiej chyba wspomina symulator samolotu. Polecam wszystkim ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ille...

Sory, nie stać mnie! Bym chciał bardzo z córą. Lubi te klimaty... Alle na życie ledwo starczy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komentarze są tu wstawiane w podobnym tonie, napisane o dziwnych godzinach albo kilka minut po sobie. Coś tu nie gra. Poczekam aż ktoś ze znajomych pójdzie bo sam nie będę ryzykować ponad stówki wydanej na całą rodzinę.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam takie same odczucia co do osób komentujących. Nie wnikam czy warto czy nie, ale komentarze są nawet dziwnie pisane stylistycznie, jakby osoby dokładnie nie znały języka polskiego, szczególnie te wystawione od godziny 23:00. A czytając komentarz odnośnie braku znajomości języka polskiego osób tam pracujących odnoszę wrażenie, że komentarze wystawili sami pracownicy. cyt." Dziękuję

dziś z dziećmi przyjechała na wystawę. To było bardzo zabawne i interesujące dla mnie i dla dzieci. Dzięki chłopakom, którzy pracują w kosmicznym parku - opowiadają i pokazują wszystko, można wszystkiego dotknąć i spróbować. Dziękuję Ci bardzo!"
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wygórowane ceny

Wygórowane ceny, zupełnie nieadekwatne do atrakcji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Rosja?

Pod przykrywką emblematów NASA przebija się opowieść o potędze Rosji w kosmosie, czy przypadkiem organizatorzy nie są z Moskwy...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Błąd

Wystawa przyjechała z Kijowa;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wejście za trzy osoby 159 zł, strasznie drogo jak na taką wystawę... Cena nie adekwatna do atrakcji, przejście wszystkich pkt. Max godzina. Wystawa raczej dla starszakow 5+
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Super zabawa

Super zabawa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam

Byłam dziś z dziećmi, atrakcji naliczyłam 20 więc nie wiem gdzie te 40 sfer, obsługa przy kasie ledwo mówi po polsku, dotykowe rzeczy się zawieszały, nie było czym zdezynfekować rąk, muzyka puszczona na wystawie zagłuszała film który było można obejrzeć. Cena nie jest warta tego co tam było.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wspaniałe doświadczenie

Było fajne, polecam!

porażka, cena za bilety nieadekwatna do atrakcji, zwłaszcza dla 7-latków i młodszych. Za zajęcia dla dzieci na koniec wystawy dodatkowa opłata 20, 30 zł to już po prostu " śmiechu warte"!! Szkoda kasy!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Okej

Wystawa w porządku, ale pracowników było niewielu i wyglądali na przemęczonych
Myślę że gdyby było więcej ludzi to fajniej by to działało
Ogólnie polecam!

Rzeczywiście bilety drogie ale obsługa zawsze pomocna i genialnie opowiada, pomaga itp.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cudowne miejsce!

Gorąco polecam! Świetne atrakcje i bardzo fachowi przewodnicy. Dzieci zachwycone, min 2 h zabawy i zaangażowania, a i dorośli świetnie się bawią!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetni przewodnicy

Ciekawie opowiadają i są bardzo pomocni, świetnie było zwłaszcza na wystawie na początku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam, uważam, że cena stanowczo zbyt wysoka dla tego, co jest oferowane. Poza tym nie rozumiem dlaczego na stronie internetowej wystawy widnieją obok siebie flagi ukraińska i rosyjska. Dziwi mnie to i zastanawia w obecnym momencie historycznym. Nie poszłabym na wystawę, gdybym zobaczyła to wcześniej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jestem na nie

Miejsce z dużym potencjałem, niestety, po wizycie wielki zawód. Rozpoczynając od ceny za bilety na braku jakości kończąc. Pan który oprowadzał grupę (w której był tylko 4 latek i 3 latka) zadawał absurdalne pytania zadziwiony ze dzieci nie znają odpowiedzi (moje ulubione to: czego brakuje orzełkowi w godle). Wystawa mało ciekawa, filmiki ze statku na orbicie krążą od kilku lat na YouTube. Nie rozumiem tych rewelacyjnych opinii, sami daliśmy się złapać . Nie wrócimy na pewno.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ciekawe

Nie jest winą przewodników, że niedouczeni rodzice nie przekazują podstawowej wiedzy ;)
Większość dzieci bez problemu odpowiada na pytania, chociaż i tak chodzi o zaangażowanie młodych bardziej niż o dobrą odpowiedź
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Oooo widzę ze pracownicy kosmoparku intensywnie działają na forum. A pytanie o godło to zdecydowanie podstawowa wiedza. Zwłaszcza w tematyce kosmosu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przedszkolaki uczą sie o tym jak wygląda godło, więc jeśli nawet rodzice nie wiedzieli to bardzo współczuję
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przereklamowane

Nie wiele atrakcji jak za tak wygórowaną cenę. Sprzęt się psuje, obsługa różnie: niektórzy bardzo mili i pomocni, niektórzy mają wylane.
Generalnie za tą cenę oczekiwałem nieco więcej...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tragedia

Drogo, nic nie działa, pan w sandałach chował się za filarem
Nie polecam

Masakra

Poza przewodnikami nic dobrego w tej wystawie nie było
Sprzęty nie działają i atrakcje nie są warte swojej ceny

Bezbożny jarmark

Zero pieniędzy dla księży ,nawet za śmierć i zabijanie niewinnych w pandemię nie przepraszają
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie polecam

Nie polecam, obsługa nie zapewnia bezpieczeństwa na wystawię.
2 latek dotknął kuli i został porażony prądem, bardzo się wystraszył, obsługa nie rozumiała z jakiego powodu chce wyłączenia urządzenia.
Obsługa w sporej części nie zna języka polskiego. Jeśli zapraszamy dzieci powinno się mówić w języku urzędowym czyli polskim, bo ten język dzieci znają w 90%.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Polecam

Bardzo ciekawa wystawa dla dzieci i dorosłych! Dla dorosłych jest też rozrywka. Naprawdę podobał mi się symulator lotu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co się stało?

Byłam kiedyś z dziećmi i przewodnicy super nas oprowadzali i byłi mili
Wczoraj przyszłam z siostrą i jej dziećmi i masakra, bardzo niewielu przewodników dawało sobie radę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niesamowite wrażenia

Wystawa warta odwiedzenia. Wszystko robi niesamowite wrażenie. Świetna zabawa dla dzieci jak i dla dorosłych. Dziękujemy. Polecamy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie dla nas

Byłam z 4,5-latką i spędziłyśmy w środku max 30 min. :( Prawie wszystkie atrakcje dla starszych dzieci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wystawa

Bardzo fajna wystawa, dla małych i dużych! Nasz 7-latek interesuje się kosmosem i był zachwycony:) Super ekspozycje z gazami szlachetnymi, rękawicami kosmonauty i VR. Dwie atrakcje niestety miały ograniczenia wzrostowe, ale tak to reszta bardzo nam się podobała. Warto przyjść:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetne wrażenia

Bardzo ciekawa wystawa, dużo interaktywnych eksponatów oraz symulatorów, miła obsługa. Bąbelki były mega zadowolone.

Mega przeżycie

Najlepszy park kosmiczny w którym byłem

nie polecam

Większość atrakcji ma ograniczenia wiekowe, więc dzieci mogą być rozczarowane, że nie mogą skorzystać z dużej części atrakcji. Przy i tak wysokiej cenie biletów, dodatkowe aktywności są płatne (+20zł, +35zł). Byliśmy 7osobową grupą. Za bilety i dodatkowe atrakcje zapłaciliśmy ponad 400zł. Dzieci bardzo czekały na grupowe i indywidualne zdjęcia z bohaterami Gwiezdnych Wojen. Zdjęcia były wysłane na trzy adresy email. Na żaden nie doszły. Kontakt z obsługą przez Messenger i obsługa klienta jest na bardzo niskim poziomie. Na wiadomości odpowiadają po tygodniu. 2 tygodnie zajęło im "sprawdzenie" systemu i odpowiedz w stylu "nie mamy Państwa płaszcza i co Pan nam zrobi". Za te cenę i jakość atrakcji swoje pieniądze warto zostawić gdzie indziej. Nie polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wystawa

Bardzo uprzejmy i miły kasjer. Natychmiast ostrzegł przed ograniczeniem wiekowym niektórych atrakcji. Obsługa i animatorzy są super. Pan kasjer potem jeszcze pomagał nam z symulatorem samolotu i innymi atrakcjami)

Grupa

Smutne, że reklama nie pokrywa się z rzeczywistością, a i cena pasuje bardziej do reklamy, a nie do rzeczywistej jakości. Nie było 40 stref, słabe odniesienie naukowe do prezentowanych eksponatów. Pracownicy wyglądali jakby mieli serdecznie dość. W plazmowej kopule słaby obraz i fonia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zlodziejstwo

Darujcie sobie to dziadostwo. Jeśli chcecie dzieciakom pokazać kosmos to weźcie do ręki telefon. Poziom żenujący i po prostu czyste dziadostwo. 6-10 Latków może to bawi ale Bolek i Lolek wraz z Reksiem też....takie prawo ich wieku. Wystawa jedno wielkie gje.....kilka rzeczy nie działa, kilka kompletnie nie związanych z kosmosem, kilka to marna kopia filmików z YouTube.....
do góry