Widok

Wystawa o kosmosie dla dzieci Kosmopark

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]PONAD 40 RÓŻNYCH KOSMICZNYCH STREF CZEKA NA CIEBIE NA POWIERZCHNI 1000m². Wjeżdżając na wystawę, zwiedzający nie tylko spacerują i oglądają eksponaty. Każdy gość znajdzie się w epicentrum kosmicznych wydarzeń i poczuje się jak prawdziwy astronauta![/lead]Czeka na Was:Ponad 40 stref kosmicznych - ekskursja po SKM- odwiedzenie sali plazmowej- Kontrola łazika księżycowego- znajomość z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bilet

Nie można kupić biletów. Nie działa :)
Od kiedy można kupować?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedz na komentarz

Dzień dobry!

Za chwilkę można będzie kupić bilet na stronie "e-bilet". Oprócz tego można kupić bilet na miejscu wystawy od dnia otwarcia, czyli 9 czerwca.
Zapraszamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję

dziś z dziećmi przyjechała na wystawę. To było bardzo zabawne i interesujące dla mnie i dla dzieci. Dzięki chłopakom, którzy pracują w kosmicznym parku - opowiadają i pokazują wszystko, można wszystkiego dotknąć i spróbować. Dziękuję Ci bardzo!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecamy!

Jeśli chodzi o nas to mój 3 latek był zadowolony a 6 latek mega zadowolony bo fan kosmosu ale i my rodzice mieliśmy frajdę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Fajne atrakcje

Byliśmy właśnie i wszystko przetestowaliśmy ;-) Natomiast warto wspomnieć o przemiłych osobach obsługujących kasę, stanowiska z kulą plazmową, kosmicznym ważeniem i laboratorium ;-)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dziękujemy. Mega wystawa

Byliśmy dzisiaj z dzieciakami na tej wystawie! Spędziliśmy tam prawie 3 godziny! Niesamowite emocje i wspaniałe rozrywki dla dzieci.
Córka ma 11 lat, syn 5 i było za równie ciekawie jak dla nich tak i dla mnie. Polecam! Po raz pierwszy widzę coś takiego w Gdańsku
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Polecamy

Super wystawa! Przemiła obsługa :) osoby w każdym wieku znajdą coś dla siebie :) 3latek zadowolony, jego tata zachwycony :p polecamy!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Prawdziwy kosmos

Czekaliśmy na otwarcie tej wystawy od 2 tyg. I przez cały czas synek pytał, kiedy pójdziemy w kosmos?, więc mieliśmy zawyżone oczekiwania, ale w rzeczywistości wszystko bardzo się spodobało i nie jesteśmy rozczarowani. Bardzo fajne miejsce, miła obsługa i animatorzy, kosmiczny klimat! Dzięki
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Cool

Chodzili z młodszym bratem. Bardzo nam się podobało!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

brak znajomosci jezyka polskiego

nie polecam malo kto tam mowi po polsku obsluga fatalna nie idzie sie dogadac a dzieci musza sie zajmowac same soba
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 15

Fajne

Nawet dla starszych dzieci znajdzie sie coś ciekawego, atrakcje są przeznaczone dla każdej grupy wiekowej :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Super!

Byłam z dziećmi, niesamowite miejsce. Można się przebrać za kosmonautę i poczuć jak się leci do kosmosu! Ekstra spędzony czas, niezapomniane przeżycia :)
Polecam wszystkim
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie prawda

Większość osób zna język polski i bez problemu dogaduje się z dziećmi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nie zgodzę się z tym

Moje dzieci były zrobić kosmos w słoiku i w ogóle nie mogły się dogadać z Panią, która tam siedziała.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zdzierstwo

Cena nie adekwatna do atrakcji nie warto.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 10

Wystarczyło zapytać

Można zawsze poprosić innego przewodnika o pomoc w takiej sytuacji :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Niesamowite przeżycie

Bardzo mili animatorzy i niesamowite atrakcje!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świetne

Niesamowita przygoda, dzieci nie chciały nawet wychodzić, super się bawiliśmy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wow

Super atrakcja nie tylko dla dzieci. Byłam z mężem i oboje jesteśmy zachwyceni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wystawa o kosmosie dla dzieci Kosmopark

[lead]PONAD 40 RÓŻNYCH KOSMICZNYCH STREF CZEKA NA CIEBIE NA POWIERZCHNI 1000m². Wjeżdżając na wystawę, zwiedzający nie tylko spacerują i oglądają eksponaty. Każdy gość znajdzie się w epicentrum kosmicznych wydarzeń i poczuje się jak prawdziwy astronauta![/lead]Czeka na Was:Ponad 40 stref kosmicznych - ekskursja po SKM- odwiedzenie sali plazmowej- Kontrola łazika księżycowego- znajomość z ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry