Widok
Wystawa o kosmosie dla dzieci Kosmopark
[lead]PONAD 40 RÓŻNYCH KOSMICZNYCH STREF CZEKA NA CIEBIE NA POWIERZCHNI 1000m². Wjeżdżając na wystawę, zwiedzający nie tylko spacerują i oglądają eksponaty. Każdy gość znajdzie się w epicentrum kosmicznych wydarzeń i poczuje się jak prawdziwy astronauta![/lead]Czeka na Was:Ponad 40 stref kosmicznych - ekskursja po SKM- odwiedzenie sali plazmowej- Kontrola łazika księżycowego- znajomość z ...
więcej
więcej
Prawdziwy kosmos
Czekaliśmy na otwarcie tej wystawy od 2 tyg. I przez cały czas synek pytał, kiedy pójdziemy w kosmos?, więc mieliśmy zawyżone oczekiwania, ale w rzeczywistości wszystko bardzo się spodobało i nie jesteśmy rozczarowani. Bardzo fajne miejsce, miła obsługa i animatorzy, kosmiczny klimat! Dzięki
Mam takie same odczucia co do osób komentujących. Nie wnikam czy warto czy nie, ale komentarze są nawet dziwnie pisane stylistycznie, jakby osoby dokładnie nie znały języka polskiego, szczególnie te wystawione od godziny 23:00. A czytając komentarz odnośnie braku znajomości języka polskiego osób tam pracujących odnoszę wrażenie, że komentarze wystawili sami pracownicy. cyt." Dziękuję
dziś z dziećmi przyjechała na wystawę. To było bardzo zabawne i interesujące dla mnie i dla dzieci. Dzięki chłopakom, którzy pracują w kosmicznym parku - opowiadają i pokazują wszystko, można wszystkiego dotknąć i spróbować. Dziękuję Ci bardzo!"
dziś z dziećmi przyjechała na wystawę. To było bardzo zabawne i interesujące dla mnie i dla dzieci. Dzięki chłopakom, którzy pracują w kosmicznym parku - opowiadają i pokazują wszystko, można wszystkiego dotknąć i spróbować. Dziękuję Ci bardzo!"
Nie polecam
Byłam dziś z dziećmi, atrakcji naliczyłam 20 więc nie wiem gdzie te 40 sfer, obsługa przy kasie ledwo mówi po polsku, dotykowe rzeczy się zawieszały, nie było czym zdezynfekować rąk, muzyka puszczona na wystawie zagłuszała film który było można obejrzeć. Cena nie jest warta tego co tam było.
Byłam, uważam, że cena stanowczo zbyt wysoka dla tego, co jest oferowane. Poza tym nie rozumiem dlaczego na stronie internetowej wystawy widnieją obok siebie flagi ukraińska i rosyjska. Dziwi mnie to i zastanawia w obecnym momencie historycznym. Nie poszłabym na wystawę, gdybym zobaczyła to wcześniej.
Jestem na nie
Miejsce z dużym potencjałem, niestety, po wizycie wielki zawód. Rozpoczynając od ceny za bilety na braku jakości kończąc. Pan który oprowadzał grupę (w której był tylko 4 latek i 3 latka) zadawał absurdalne pytania zadziwiony ze dzieci nie znają odpowiedzi (moje ulubione to: czego brakuje orzełkowi w godle). Wystawa mało ciekawa, filmiki ze statku na orbicie krążą od kilku lat na YouTube. Nie rozumiem tych rewelacyjnych opinii, sami daliśmy się złapać . Nie wrócimy na pewno.
Nie polecam
Nie polecam, obsługa nie zapewnia bezpieczeństwa na wystawię.
2 latek dotknął kuli i został porażony prądem, bardzo się wystraszył, obsługa nie rozumiała z jakiego powodu chce wyłączenia urządzenia.
Obsługa w sporej części nie zna języka polskiego. Jeśli zapraszamy dzieci powinno się mówić w języku urzędowym czyli polskim, bo ten język dzieci znają w 90%.
2 latek dotknął kuli i został porażony prądem, bardzo się wystraszył, obsługa nie rozumiała z jakiego powodu chce wyłączenia urządzenia.
Obsługa w sporej części nie zna języka polskiego. Jeśli zapraszamy dzieci powinno się mówić w języku urzędowym czyli polskim, bo ten język dzieci znają w 90%.
nie polecam
Większość atrakcji ma ograniczenia wiekowe, więc dzieci mogą być rozczarowane, że nie mogą skorzystać z dużej części atrakcji. Przy i tak wysokiej cenie biletów, dodatkowe aktywności są płatne (+20zł, +35zł). Byliśmy 7osobową grupą. Za bilety i dodatkowe atrakcje zapłaciliśmy ponad 400zł. Dzieci bardzo czekały na grupowe i indywidualne zdjęcia z bohaterami Gwiezdnych Wojen. Zdjęcia były wysłane na trzy adresy email. Na żaden nie doszły. Kontakt z obsługą przez Messenger i obsługa klienta jest na bardzo niskim poziomie. Na wiadomości odpowiadają po tygodniu. 2 tygodnie zajęło im "sprawdzenie" systemu i odpowiedz w stylu "nie mamy Państwa płaszcza i co Pan nam zrobi". Za te cenę i jakość atrakcji swoje pieniądze warto zostawić gdzie indziej. Nie polecam.
Zlodziejstwo
Darujcie sobie to dziadostwo. Jeśli chcecie dzieciakom pokazać kosmos to weźcie do ręki telefon. Poziom żenujący i po prostu czyste dziadostwo. 6-10 Latków może to bawi ale Bolek i Lolek wraz z Reksiem też....takie prawo ich wieku. Wystawa jedno wielkie gje.....kilka rzeczy nie działa, kilka kompletnie nie związanych z kosmosem, kilka to marna kopia filmików z YouTube.....