Widok
Wystrój i klimat super, ceny wygórowane, mało miejsc przy barze
Tak jak w temacie. Wystrój oryginalny, elegancki, przyjemnie się tam przebywa. Sporo miejsca na parkiecie, ale niestety wg mnie za mało miejsc "darmowych" przy barze. Postawcie trochę więcej krzeseł barowych dla plebsu (takich np. jak ja i mój mąż) , a VIP-y i grupki (chyba tylko im opłaca się płacić 50 zł za stolik!) niech siedzą wygodnie, jak ludzie ;-)
Muzyka dobra, zróżnicowana, dla każdego coś się znajdzie, ale na litość DJ 'u drogi, puszczaj utwory do końca!!! Czekam cały wieczór na moją piosenkę, ledwo dojdę do parkietu i już ucinasz kawałek! Zbrodnia.
Wątpliwe jest też dla mnie bezpieczeństwo bujających się nad moją głową pań... Czy aby macie Państwo pewność, że jakaś linka kiedyś nie "puści"?
I jeszcze jedno, jak mogę zobaczyć pomieszczenia dla VIP-ów nie wykupując karty za 250 zł? W ciemno nie zamierzam pieniędzy w błoto wyrzucać, a może mi nie przypaść do gustu(mój gust jest bardzo wysublimowany...)
Muzyka dobra, zróżnicowana, dla każdego coś się znajdzie, ale na litość DJ 'u drogi, puszczaj utwory do końca!!! Czekam cały wieczór na moją piosenkę, ledwo dojdę do parkietu i już ucinasz kawałek! Zbrodnia.
Wątpliwe jest też dla mnie bezpieczeństwo bujających się nad moją głową pań... Czy aby macie Państwo pewność, że jakaś linka kiedyś nie "puści"?
I jeszcze jedno, jak mogę zobaczyć pomieszczenia dla VIP-ów nie wykupując karty za 250 zł? W ciemno nie zamierzam pieniędzy w błoto wyrzucać, a może mi nie przypaść do gustu(mój gust jest bardzo wysublimowany...)
Moja ocena
Dream Club
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 4
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
4.2
* maksymalna ocena 6