Widok

Wywóz śmieci

Czy jest jakaś informacja na temat wywozu śmieci w okresie wakacyjnym? Czy odpady mokre mogą być wywożone częściej? Jak było w poprzednich latach?

Robi się ciepło - zaczyna śmierdzieć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy może ktoś napisać jaki jest miesięczny koszt wywozu śmieci?
dzwoniłam wczoraj na gminę i opłaty pozostają bez zmian
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyli ile? Do Banina wprowadzamy się dopiero w sierpniu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ludzie czy tak naprawdę ciężko zajrzeć na stronę UG Żukowo tam w zakładce ODPADY KOMUNALNE są wszystkie niezbędne informacje. I tak musicie złożyć deklarację śmieciową w Urzędzie. Przecież za Was tego nikt nie zrobi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Chyba mniej energii stracił(a)byś, mądralo, odpowiadając krótko na pytanie, zamiast pouczać. Poza tym, nikt Cię nie zmuszał do odpowiedzi, skoro więc nie masz ochoty odpowiadać, trzeba było trzymać łapy z dala od klawiatury.

@też ja:
http://zukowo.pl/strona-572-Odpady_Komunalne__Naleznosci_za_odpady_.html
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niech żyje agresja!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
13 zł od osoby/mc :) tak cięzko to komus napisać!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
13 PLN od osoby to nieco uproszczona odpowiedź :)
Liczy się również liczba mieszkańców i to, czy śmieci są sortowane, czy nie. Dlatego podałem link do cennika.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję bardzo :)
Żeby oddać dzierżawione pojemniki firmy Strach, trzeba je samemu zawieźć (zgodnie z umową) do oddziału firmy w Gdynia na ul. Hutnicznej 14.

Już samo znalezienie "biura" jest małym sukcesem, jednak to co można tam zobaczyć rekompensuje cały trud. Bardzo polecam, jeśli ktoś chce się przenieść w czasie o 30-40 lat wstecz ;) Czad
W Miszewie Metalpol dał możliwość wykupu dzierżawionych śmietników np 120l za 60 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie trzeba zawozic samemu. Za 20PLN po wczesniejszym umowieniu sie firma sama zabiera pojemnik z Banina. My tak zrobilismy pod koniec czerwca.
W takim razie mnie gość z tej firmy wprowadził w błąd (mówił, że trzeba samemu przywieźć). Tak czy inaczej, to co zobaczyłem warte było tej wyprawy ;)
do góry