Widok
X Wejherowski Wyścig Rowerów Górskich
28 września (niedziela) po raz 10-ty odbędzie się Wejherowski Wyścig Rowerów Górskich. W tym roku wielkie zmian: została wytyczona zupełnie nowa trasa, nowe jest miejsce startu - już nie przy kortach, a także po raz pierwszy wyścigowi towarzyszyć będą dodatkowe atrakcje - konkursy oraz bikejoring, czyli wyścigi rowerowe z psami!!!
Niezwykle atrakcyjnie w tym roku przedstawia się lista nagród: skuter Zipp oraz dwa rowery marki Kross. Te nagrody będą losowane wśród wszystkich uczestników wyścigu. Oprócz tego oczywiście również są przewidziane puchary, medale oraz drobne nagrody. Każda osoba startująca może również otrzymać pamiątkowy dyplom i smycz X Wyścigu Rowerów Górskich.
więcej:
http://www.wtc.wejher.pl
Niezwykle atrakcyjnie w tym roku przedstawia się lista nagród: skuter Zipp oraz dwa rowery marki Kross. Te nagrody będą losowane wśród wszystkich uczestników wyścigu. Oprócz tego oczywiście również są przewidziane puchary, medale oraz drobne nagrody. Każda osoba startująca może również otrzymać pamiątkowy dyplom i smycz X Wyścigu Rowerów Górskich.
więcej:
http://www.wtc.wejher.pl
maciasss napisał(a):
> Tylko że zawody w wejherowie odbywają się zawsze !! i co roku,
> a wyścig w kościerzynie jest pierwszy raz i to oni powinni się
> dostosować do kalendarza na pomorzu ! o wyścigu wiadomo już
> było dawno.
Banialuki opowiadasz! Wejherowo powinno się dopasować do Kościerzyny bo to Kościerzyna pierwsza zarezerwowała ten termin. Sprawa jest prosta i jasna! Szkoda, ze Wejherowo nie patrzy na innych.
PozdROWER
> Tylko że zawody w wejherowie odbywają się zawsze !! i co roku,
> a wyścig w kościerzynie jest pierwszy raz i to oni powinni się
> dostosować do kalendarza na pomorzu ! o wyścigu wiadomo już
> było dawno.
Banialuki opowiadasz! Wejherowo powinno się dopasować do Kościerzyny bo to Kościerzyna pierwsza zarezerwowała ten termin. Sprawa jest prosta i jasna! Szkoda, ze Wejherowo nie patrzy na innych.
PozdROWER
Kalendarz, który? Wiesz kiedy Wejherowo podało swój termin, czy patrzysz tylko na trojmiasto.pl? Nie wiem, czy dobrze kojarzę bo nie zawsze tam byłem, ale chyba wszystkie abo większość zawodów robili pod koniec września. Także nie ma o co kruszyć kopii - nikt tego nie zmieni. Nie ma się też o co obrażać i obrażać innych, może na przyszłość wyciągną z tego wnioski...
Także wyluzuj Majek - nie pasuje Ci - nie jedź. Ja pojadę do Wejherowa, bo mnie bardziej interesuje xc niż maraton.
Także wyluzuj Majek - nie pasuje Ci - nie jedź. Ja pojadę do Wejherowa, bo mnie bardziej interesuje xc niż maraton.
zazul napisał(a):
> Kalendarz, który? Wiesz kiedy Wejherowo podało swój termin, czy
> patrzysz tylko na trojmiasto.pl? Nie wiem, czy dobrze kojarzę
> bo nie zawsze tam byłem, ale chyba wszystkie abo większość
> zawodów robili pod koniec września. Także nie ma o co kruszyć
> kopii - nikt tego nie zmieni. Nie ma się też o co obrażać i
> obrażać innych, może na przyszłość wyciągną z tego wnioski...
>
> Także wyluzuj Majek - nie pasuje Ci - nie jedź. Ja pojadę do
> Wejherowa, bo mnie bardziej interesuje xc niż maraton.
Wiem na pewno, że Wejherowo podało później informacje o zawodach! Tego samego dnia, gdy Kościerzyna zamieściła info o Maratonie na stronie WTC nie było nawet wzmianki na temat Wyścigu. Wiadomo, że w Wejherowie zawody są organizowane we wrześniu, podobnie jak Reja, ale wieści jak nie było tak nie ma:P
Na nikogo się nie obraziłem, ale podziwiam Twoje zaparcie... zamiast dwóch zawodów pojedziesz sobie w jednych, bo się odbędą w tym samym czasie.
Podtrzymuję swoje zdanie na ten temat i uważam, że Wejherowo postąpiło niemądrze i samolubnie...
Co do luzu to mi wszystko pasuje;) Pojadę do Kościerzyny i przyjadę też Wejherowa, żeby Ci skopać tyłek:D
PozdROWER
> Kalendarz, który? Wiesz kiedy Wejherowo podało swój termin, czy
> patrzysz tylko na trojmiasto.pl? Nie wiem, czy dobrze kojarzę
> bo nie zawsze tam byłem, ale chyba wszystkie abo większość
> zawodów robili pod koniec września. Także nie ma o co kruszyć
> kopii - nikt tego nie zmieni. Nie ma się też o co obrażać i
> obrażać innych, może na przyszłość wyciągną z tego wnioski...
>
> Także wyluzuj Majek - nie pasuje Ci - nie jedź. Ja pojadę do
> Wejherowa, bo mnie bardziej interesuje xc niż maraton.
Wiem na pewno, że Wejherowo podało później informacje o zawodach! Tego samego dnia, gdy Kościerzyna zamieściła info o Maratonie na stronie WTC nie było nawet wzmianki na temat Wyścigu. Wiadomo, że w Wejherowie zawody są organizowane we wrześniu, podobnie jak Reja, ale wieści jak nie było tak nie ma:P
Na nikogo się nie obraziłem, ale podziwiam Twoje zaparcie... zamiast dwóch zawodów pojedziesz sobie w jednych, bo się odbędą w tym samym czasie.
Podtrzymuję swoje zdanie na ten temat i uważam, że Wejherowo postąpiło niemądrze i samolubnie...
Co do luzu to mi wszystko pasuje;) Pojadę do Kościerzyny i przyjadę też Wejherowa, żeby Ci skopać tyłek:D
PozdROWER