Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Trzymajcie się z daleka od tego lokalu wątek zamknięty Jadałem w XLu jeszcze podczas studiów. Zapieksy zawsze były na najwyższym...
~Fan XL
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 czerwca 2015

NIGDY WIECEJ wątek zamknięty NIGDY WIECEJ- bezczelny brunet (nowy jakis bo go wczesniej nie widzialem)-...
~krzychu
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 września 2012

Sorki ale musiałem... wątek zamknięty Obsługa to po prostu totalne DNO!!!! Jeśli chodzi o dania to keidys jeszcze...
~Michał
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 czerwca 2012

Brud,syf,mogiła wątek zamknięty Pierwsze co mi sie rzuciło, zaraz po wejsciu do lokalu - kleksy na podlodze...
~Maxwm
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 września 2011

super hot-dogi i zapiekanka, reszta słabizna, a najsłabsz z tego wszyskiego obsługa wątek zamknięty ostatni raz byłem tam z rok temu, więc może coś się zmieniło, ale wtedy było...
~majkel
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 września 2011

fatalna obsługa wątek zamknięty nieciekawy klimat, niezbyt czysto, pod wieczór nieciekawa klientela często...
~przypadkowy klient
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 lutego 2011

dobre żarcie wątek zamknięty mimo dobrego jedzenia obsługa jest tragiczna...
~klijent
-

dodano: 9 września 2010

Słabo wątek zamknięty Żarcie jak żarcie, ceny jak ceny - bez szczególnego szału. Za to obsługa...
~Krzysiek
-

dodano: 28 maja 2010

Nie polecam wątek zamknięty Jedzenie samo w sobie(pomijając cene) nie jest złe jednak obsługa jest TRAGICZNA
~Klient
-

dodano: 21 marca 2010

:) wątek zamknięty super jedzenie ... a panowie z obslugi mmmm bomba :]
~Asia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 czerwca 2009

fuj wątek zamknięty nie dosc ze kebaba bylo tyle co kot naplakal (kiedys dawali wiecej) to...
~ludzie z long ajland
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 11 stycznia 2009

jedzenie SUPER obsluga ...........ZART JAKIS.. wątek zamknięty jjem od dawa..Panie sa naprawde bardzo mile..jesl chodzi o panow: ( 1 pan...
~QRa
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

12

wątków

do góry