Widok
XV Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych
Opinie do imprezy: XV Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, 11 sierpnia 2007 - 12 sierpnia 2007 godz. 8:00
ignorancja?
A ja sie ma organizowanie masowej imprezy z psami do informacji o wsciekliznie? Miedzy Gdanskiem a Sopotem granicy praktycznie nie ma, a czesto osoby przyjezdzajace na wystawe mieszkaja w hotelach w Gdansku lub Wrzeszczu. Wiec? Ignorancja? W tym samym portalu byla informacja: "Zakaz dotyczy bowiem organizacji imprez z udziałem zwierząt – targów, konkursów i wystaw.", wiec po co gromadzi sie stado wypielegnowanych nawet psow? One tak samo choruja, tak samo gryza. Poza miastem takie imprezy winny byc organizowane, nie w miescie, gdzie i tak psich nieczystosci jest dosc. http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=24112&strona=1#opinie..
do ..anonima
Nie, nie jestem przeciwniczka psow, wrecz przeciwnie. Ale niechlujstwo wlascicieli psow jest w wiekszosci porazajace. Poza tym uwazam, iz trzymanie psa w mieszkaniu miescie jest dla niego po prostu okrutne - godziny spedzane w oczekiwaniu na wlasciciela, ktory przyjdzie z pracy i biegiem leci na symboliczny spacer ze swoim psem..Smutne to bardzo. 90%posiadaczy psow nie powinno ich nigdy miec.
A co do wscieklizny..
Widze, ze jest pan kompletnie niezorientowana osoba. Szczepionka nie zabezpiecza przed choroba a tylko lagodzi jej przebieg.
A co do wscieklizny..
Widze, ze jest pan kompletnie niezorientowana osoba. Szczepionka nie zabezpiecza przed choroba a tylko lagodzi jej przebieg.