Widok
YORK
YORK
WITAM.MOJE OGŁOSZENIE JEST JAK TE WSZYSTKIE ,,PROSZACE,,BANALNE ALE WIERZE,ZE ZNAJDZIE SIE OSOBA KTORA POMOZE:)
SAMA WYCHOWUJE DZIECI RADZE SOBIE JAKOS:)MOJE DZIECI UWIELBIAJA PSY W SZCZEGOLNOSCI TE MAŁE YORKI CHYBA DLATEGO,ZE DOSC DUZO JEST ICH MAJA KOKARDKI UBRANKA TO FASCYNUJE ICH.MOZE KTOS CHCIAŁBY OODAC SZCZENIAKA TEJ RASY I SPRAWIC MOIM DZIECIA RADOSC.NIESTETY KOSZT ZAKUPY PSA PRZEWYZSZA MOJE MOZLIWOSCI.PROSZE NIE KOMENTOWAC NIE MA SENSU ANI TO NIE POMOZE ANI ZASZKODZI BO JAK KTOS BEDZIE CHCIAŁ POMOC TO TO ZROBI.
POZDRAWIAM:)
WITAM.MOJE OGŁOSZENIE JEST JAK TE WSZYSTKIE ,,PROSZACE,,BANALNE ALE WIERZE,ZE ZNAJDZIE SIE OSOBA KTORA POMOZE:)
SAMA WYCHOWUJE DZIECI RADZE SOBIE JAKOS:)MOJE DZIECI UWIELBIAJA PSY W SZCZEGOLNOSCI TE MAŁE YORKI CHYBA DLATEGO,ZE DOSC DUZO JEST ICH MAJA KOKARDKI UBRANKA TO FASCYNUJE ICH.MOZE KTOS CHCIAŁBY OODAC SZCZENIAKA TEJ RASY I SPRAWIC MOIM DZIECIA RADOSC.NIESTETY KOSZT ZAKUPY PSA PRZEWYZSZA MOJE MOZLIWOSCI.PROSZE NIE KOMENTOWAC NIE MA SENSU ANI TO NIE POMOZE ANI ZASZKODZI BO JAK KTOS BEDZIE CHCIAŁ POMOC TO TO ZROBI.
POZDRAWIAM:)
york???
Czy Pani wie z czym wiaze sie posiadanie yorka??? To nie jest zabawka na bateryjki,ze jak sie znudzi zabawa to wylaczamy pieska i odstawiamy na polke albo damy ogloszenie w dziale ODDAM!! O tego pieska dbamy...to nie jest kundelek ze zje resztki z PANSKIGO STOLU!!! Karma kosztuje,do tego zabiegi pielegnacyjne,strzyzenie,drogie ubranka dla rasy York i czeste wizyty u weterynarza.Lecz skad ludzie maja posiadac taka wiedze skoro nigdy takiego psa nie mieli...polecam artykuly w internecie,chwile przemyslenia czy stac na takiego psa....chodzi i o czas i o pieniadze...Pozdrawiam
kpina
Kup dzieciom zabawkę, a nie psa, żeby mogły go ubierać w ubranka dla lalek! Jak nie wiesz, to ubranka dla psa kosztują wiecej niż ubranka dla twoich dzieci! Szkoda psa, żeby dzieci się miały na nim bawić w fryzjera!
Nawet sobie sprawy nie zdajesz ile trzeba wysiłku, żeby takiego psa utrzymać zadbanego haha ...już nie mówiąc o tym, że to zwierze i nie wolno się nim bawić!
Z resztą o jakiej "pomocy" ty tu piszesz?? To jakiś żart? To że nie masz YORKA to jest taki problem, jestes taka biedna i pokrzywdzona, że musisz mieć aż YORKA?! Wstydziłabyś się kobieto za swoją głupotę.
Nawet sobie sprawy nie zdajesz ile trzeba wysiłku, żeby takiego psa utrzymać zadbanego haha ...już nie mówiąc o tym, że to zwierze i nie wolno się nim bawić!
Z resztą o jakiej "pomocy" ty tu piszesz?? To jakiś żart? To że nie masz YORKA to jest taki problem, jestes taka biedna i pokrzywdzona, że musisz mieć aż YORKA?! Wstydziłabyś się kobieto za swoją głupotę.
kamcia
Po to jest chyba ten dział aby można było prosic wiec o co chodzi?? skoro ktoś by miał psiaka do oddania to te pieniazki przeznaczona Np na zakup można przeznaczyć na co innego .A wy tylko krytykujecie kazde dodane ogłoszenie jak stare babcie z bazaru plotkary nie maja co robic to siedza przed kompem i pisza bzdury Powinni zlikwidowac komentarze i było by ok