Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
epilacja rewelacja!! wątek zamknięty korzystam z fotoepilacji juz tylko dla przypomnienia, jestem bardzo...
~magda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 października 2013

depilacja laserowa wątek zamknięty yasumi epil gdynia karwiny polecam, miła obsługa, personel doskonale...
~pola
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 maja 2013

Polecam wątek zamknięty Polecam Fotoepilacje, Osobiście jestem bardzo zadowolona z efektu i planuje...
~Natalia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 maja 2013

Angelika - opinia wątek zamknięty Kupiłam kupon na zabieg oksybrazji na gruperze i jestem pozytywnie zaskoczona...
~Angelika
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 grudnia 2011

fantastyczne zabiegi wątek zamknięty bardzo podobają mi sie zabiegi w salonie kosmetycznym, mialam oxybrazję a...
~Ola
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 października 2011

Klientka Yasumi wątek zamknięty Korzystam w yasumi z usuwania włosków, jestem zadowolona. Podczas wakacji nie...
~Klientka Yasumi
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 września 2011

Klientka - opinia wątek zamknięty Polecam! Korzystałam wielokrotnie z zabiegów oferowanych przez gabinet Yasumi...
~Klientka
-

dodano: 17 maja 2011

Polecam!!! wątek zamknięty Polecam gabinet Yasumi Epil z całego serca. Profesjonalna obsługa,...
~Karolina
-

dodano: 16 kwietnia 2011

Honey - opinia wątek zamknięty Polecam! Jakoś usług bardzo dobra jak i również miła atmosfera. Mimo młodego...
~Honey
-

dodano: 15 kwietnia 2011

trzeba skorzystać wątek zamknięty Byłam na zabiegu fotoepilacji i już po pierwszym razie były super efekty....
~Magdalena
2

dodano: 26 stycznia 2011

gdynianka wątek zamknięty skutecznośc zabiegu widać wyraźnie. Zabieg odmładzania falami radiowymi jest...
~Krystyna
-

dodano: 21 stycznia 2011

polecam wątek zamknięty Ta wysoka ocena jest jak najbardziej uzasadniona. Spotkałam się z pełnym...
~Iwona
-

dodano: 20 stycznia 2011

Polecam!!!! wątek zamknięty Naprawde widać efekty już po pierwszej depilacji. Bardzo bałam sie pierwszej...
~Anna
-

dodano: 19 stycznia 2011

Polecam wątek zamknięty Pierwszy raz skorzystałam z usług gabinetu i jestem pod ogromnym wrażeniem...
~Joanna
-

dodano: 13 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry