Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Martyna - opinia wątek zamknięty Zakochałam się w tym miejscu! Jogurty smaczne i zdrowe. Idealne na spotkanie...
~Martyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 maja 2013

pycha, miło i przyjemnie! wątek zamknięty Świetna alternatywa dla uzależnionych od słodkiego, ale niekoniecznie...
~Gonia
-

dodano: 26 kwietnia 2013

Rewelacja;) wątek zamknięty Mega miejsce!;) bardzo klimatyczne i kameralne. Najlepsze desery po słońcem...
~Magda
-

dodano: 21 kwietnia 2013

first time wątek zamknięty Dzisiaj po raz pierwszy posmakowałam mega jogurtu ! Jestem bardzo zadowolona...
~natka
-

dodano: 17 kwietnia 2013

Pysznie! wątek zamknięty Szczerze polecam - jogurty pyszne, kawiarnia przytulna, a obsługa - przemiła!...
~kornelia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 listopada 2012

Przytulnie i smacznie:)) wątek zamknięty Kojarzyłam jogurty mrożone z dawnych lat z Klifu zdecydowałam się więc...
~Danusia
-

dodano: 3 listopada 2012

Rewelacja! wątek zamknięty Bardzo smacznie, bardzo zdrowo, bardzo przyjemnie. Polecam wszystkim, którzy...
~magdaab
-

dodano: 30 października 2012

Smaczne:) wątek zamknięty Fajna odskocznia od przesłodzonych deserów, jednak zdecydowanie zbyt mały...
~tea18
1

dodano: 16 października 2012

Najlepsze desery!!! wątek zamknięty Przepyszne desery, od których nie musimy się martwić że coś urośnie :)....
~Joanna
-

dodano: 7 października 2012

Pyszności!!! wątek zamknięty Cudownie!!! Wspaniale, mrożone jogurty ponownie pojawiły się w Trójmieście!!!...
~Beata
-

dodano: 7 września 2012

Raj dla podniebienia! wątek zamknięty Przepyszne lody, bardzo miła obsługa. Wszystko godne polecenia! :)
~i.
-

dodano: 21 sierpnia 2012

Super ! wątek zamknięty Byłem, polecam. Życzę sukcesów ;-)
~Tomasz
-

dodano: 20 sierpnia 2012

Pyszności bez wyrzutów sumienia :) wątek zamknięty Długo zbierałam się, żeby wreszcie zjeść taki jogurt i dzisiaj wreszcie się...
~Ania
-

dodano: 15 sierpnia 2012

Pychotka wątek zamknięty Odwiedziłam, spróbowałam i na pewno wrócę. Co tu dużo mówić - pyszne lody,...
~Ona
-

dodano: 2 sierpnia 2012

cud, miód i orzechy!:) wątek zamknięty Jak do tej pory byłam w Yogen Fruz tylko raz, ale na pewno tam wrócę!...
~m.
1

dodano: 30 lipca 2012

Pysznie i zdrowo - to jednak mozliwe :) wątek zamknięty Nareszcie znalazlam miejsce na spotkanie z moimi "wiecznie na diecie"...
~Natalia
-

dodano: 29 lipca 2012

Polecam wątek zamknięty Bardzo fajne miejsce, warte odwiedzenia. Jogurty pyszne i - co najważniejsze...
~Sopocianka
-

dodano: 26 lipca 2012

EEWA - opinia wątek zamknięty POLECAM... coś lepszego i zdrowszego niż zwykłe lody, w przystępnych cenach...
~EEWA
-

dodano: 25 lipca 2012

Pysznie, miło i zdrowo! wątek zamknięty Superdesery - lepsze niż lody, już nigdy więcej nie tkniemy lodów ;) Sam...
~Magda i Ewa
-

dodano: 21 lipca 2012

Rewelacja! wątek zamknięty Pyszne a do tego zdrowe. W dodatku kazdy moze skomponowac samemu deser na...
~Sopocianin
-

dodano: 20 lipca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry