Widok
Young Multi
[lead]Miał być sezonowiec, miał być fake mc, ale na razie jest kolejna jedynka na OLIS i feat z legendą polskiej sceny rap. Drugą płytą Multi udowodnił, że nie musi już nic nikomu udowadniać.[/lead]Zapraszamy na Trapstar Tour - ogólnopolską trasę promującą drugi studyjny krążek Young Multiego.Wstęp na wydarzenie bez ograniczeń wiekowych. Osoby nieletnie poniżej 14 roku życia, mogą przebywać na ...
więcej
więcej
grupa docelowa 14-19 lat
będzie walić drzwiami i oknami (w sumie, czy są tam jakieś okna?)
co do tego nie mam wątpliwości
starsza generacja jakoś zawsze narzeka na muzykę młodszych, ale chyba wszystko ma swoje granice. W dobie internetu wszystko jest możliwe, ludzie wybierają bezpośrednio i sami wyciągają taki muł na powierzchnię.
co do tego nie mam wątpliwości
starsza generacja jakoś zawsze narzeka na muzykę młodszych, ale chyba wszystko ma swoje granice. W dobie internetu wszystko jest możliwe, ludzie wybierają bezpośrednio i sami wyciągają taki muł na powierzchnię.
Ale jesteście durnie !
Łepek robi hajs, ma was i wasze malkontenctwo głęboko w D... a wy się napinacie że ta muza to szajs. Nie tworzy górnolotnej muzyki w stylu Walkiri Wagnera czy poezji śpiewanej, ale młody ma łeb na karku. Skserował trochę amerykańskich i francuskich murzynów młodego pokolenia i tyle. Gimbusom i nie tylko się podoba a wy "starzy", obrońcy prawdziwego polskiego rapu (tzw. starzy - dwudziestoparoletni czy trzydziestoletni) będziecie marudzić jak typowe cebulaki. Ludzie ! Dla mnie gostek miał dobry pomysł i gartuluję mu, że dotarł na szczyt list sprzedaży.