Widok
Yumbostrada
Drodzy kierowcy poruszający się po ul Pszennej :)
Szerokość Pszennej to 4 płyty a więc zdrowy rozsądek nakazuje aby w każda stronę jechać po dwóch. Często i gęsto mijam się z autami które jadą na prawie całych 3 płytach. Póki co zjeżdzam na bok bo akurat mogę po nierównościach jezdzic ale nadejdzie dzień że nie zjadę i uszkodzenia czyjegoś auta będą poważne po zdrzeniu z moimi 2400 kg.
Poruszajmy się wg zasad logiki i kultury :)
Szerokość Pszennej to 4 płyty a więc zdrowy rozsądek nakazuje aby w każda stronę jechać po dwóch. Często i gęsto mijam się z autami które jadą na prawie całych 3 płytach. Póki co zjeżdzam na bok bo akurat mogę po nierównościach jezdzic ale nadejdzie dzień że nie zjadę i uszkodzenia czyjegoś auta będą poważne po zdrzeniu z moimi 2400 kg.
Poruszajmy się wg zasad logiki i kultury :)
Też to zauważyłem i gdyby nie to, że mam nowy samochód, to bym nie ustąpił. Jakby policja przyjechała na miejsce, to by było widać, że ja stoję na niecałych 2 płytach i wina jest tego co jechał za szeroko, bo każdy z nas ma prawo jechać połową jezdni (a jeśli miejsca brak, ten który ma przeszkodę ustępuje temu, co ma miejsce).
.... to jest przykre, że trzeba dopominać się o rozsądek. Co się porobiło z głowami ludzi. Może jakiś nakaz albo przykaz jest potrzebny???. Bo tu tylko takie formy dotarcia do ludzi zadziałają. Nie ma znaku ograniczenia, to można zapierd..... Nie ma leżących policjantów pomiędzy domami, to można zapier........ nie zakazu wyprzedania na podziurawionych gruntówkach, to można zapierd... i wyprzedzać. Nie ma zakazu przy biedrze, to można parkować w drzwiach, czy na dojściu do chodnika.....
ręce opadają, gdzie mi przyszło żyć .................
ręce opadają, gdzie mi przyszło żyć .................