Yummy

Naleśnikarnie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Wajdeloty 7

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zuza - ocena Przepyszne!!!! Polecam obsługa bardzo miła!
~Zuza
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 14 maja 2024

Julia - ocena Jedzenie bardzo smaczne, obsłga miła i pomocna, a lokal mały, ale przytulny....
~Julia
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 21 stycznia 2024

Magda - opinia Pysznie, kolejna wizyta i nadal mega poziom. Słodko, słodko, czasem może za...
~Magda
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 lipca 2023

Tomek - opinia wątek zamknięty Najlepsze pankejki w Trójmieście na słodko i na słono.
~Tomek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 1 czerwca 2022

Karolina - opinia wątek zamknięty Od obsługi po pankejki - wszystko super! :)
~Karolina
-

dodano: 1 maja 2022

Ola - opinia wątek zamknięty Jedzonko, lemoniadki przepyszne, lokal uroczy i obsługa przemiła i...
~Ola
-

dodano: 1 maja 2022

B - opinia wątek zamknięty Bardzo smaczne i sycące pankejki na słodko. Na słono nie próbowałam, ale...
~B
-

dodano: 21 kwietnia 2022

Ela - opinia wątek zamknięty Naleśniki mdłe. Te słodkie są zbyt słodkie, a wytrawne (mięsne) mają bardzo...
~Ela
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 7 września 2020

Kinga - opinia wątek zamknięty Pyszne jedzienie. Mogłaby być lepsza obsługa. Ale i tak jest pysznie.
~Kinga
-

dodano: 6 maja 2020

Marek M - opinia wątek zamknięty Potwierdzam - wszystko jest "naj"! Tylko chciałbym TU bywać częściej.
~Marek M
-

dodano: 10 stycznia 2020

Za słodko... wątek zamknięty Porcje ogromne! Dziecko zachwycone ilością cukru w potrawach. Dla mnie za...
~Paweł
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 czerwca 2019

- opinia wątek zamknięty byłam kilka razy i jestem zadowolona. Mało miejsca ale przyjemnie i smacznie.
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 maja 2019

- opinia wątek zamknięty Jedno z ulubionych miejsc na trójmiejskiej mapie kulinarnej. Gorąco polecam...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 maja 2019

M.M wątek zamknięty Warte odwiedzenia :) Desery smaczne, miejsce małe ale z racji obsługi - miłe :)
~M.M
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2018

Cukier krzepie DOSŁOWNIE wątek zamknięty Bardzo miłe miejsce z dobrym... acz bardzo słodkim jedzeniem. Do odwiedzenia...
~Marcin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 marca 2018

Surowe pankejki wątek zamknięty Surowe nalesniki, dwa mikroskopijne snikersa, nadąsana i nieporadna obsługa,...
~Ania
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 lutego 2018

spodziewałam się czegoś więcej wątek zamknięty ogólnie okej, ale ***** nie urywa, ciasto \'naleśnikowe\' miało jakiś dziwny...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 lutego 2018

Polecam wątek zamknięty Polecam resteuracja na 6.Jedzonko smaczne obsluga mila
~Wlodzimierz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 lipca 2017

Najlepsze pankejki wątek zamknięty Wraz ze znajomymi wybraliśmy się do tego miejsca i się nie zawiedliśmy!...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 maja 2017

Rewelacyjne naleśniki w konkurencyjnej cenie . wątek zamknięty Lokal jest mały i strach, że nie dostaniemy miejsca pojawił się już przy...
~E.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry