Widok
Z Rukolą z Gdyni schudniesz i poprawią się Twoje wyniki lekarskie
Miesiąc temu moja waga wynosiła 112 kg, zacząłem źle się czuć: wysokie ciśnienie, trójglicerydy przy normie 150 u mnie wynosiły 594, glukoza przy normie 70-99 u mnie wynosiła 147, chrapanie....postanowiłem coś ze sobą zrobić: dieta!!! Tylko jak tu przygotowywać dania, gdy mało czasu. Dowiedziałem się, że w Gdyni istnieje Rukola-catering dietetyczny. Każdego dnia wieczorem dostarczano mi 5 posiłków, i przemiła pani właścicielka zadecydowała : 2200 kcal. I tak rozpoczęła się moja przygoda z prawidłowym odżywianiem...jedzenia bardzo dużo, przygotowywane w najwyższym poziomie: dobre, urozmaicone i każdego dnia inne dania...Dzisiaj, po miesiącu zrobiłem dodatkowe badania sprawdzające i oniemiałem ze szczęścia: OB lepsze , Glukoza 93(było 147), trójglicerydy 225 (było 594), ciśnienie unormowane i jest wręcz wzorcowe!!! Rodzina mówi, że chrapanie ustąpiło...No i z wagi ubyło 8 kg. Czuję się bardzo szczęśliwy, zdrowy i przy tym....nigdy nie jestem głodny! Rukola karmi obficie i jedzenie jest urozmaicone...Macie problemy z nadwagą? z chorobami, które tej nadwadze towarzyszą? Nie ma lepszej i skuteczniejszej firmy cateringowej jak RUKOLA Z GDYNI, TEL. 730 116 974. DZWOŃ JUŻ TERAZ!!! DZIĘKUJĘ
Moja ocena
Rukola
kategoria: Catering dietetyczny
obsługa: 6
menu: 6
jakość potraw: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6